Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

o χαμένος τα παίρνει όλα…

αναδημοσίευση από το athensindymedia:

***
url

Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ…
(για τους συντρόφους Ν. Ρωμανό, Δ. Πολίτη, Γ. Μιχαηλίδη, Α.Δ. Μπουρζούκο που συνελήφθησαν στη ληστεία στο Bελβεντό Κοζάνης)

Κι όμως…Στην Ελλάδα του Γ’ Ράιχ υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που αγωνίζονται.

Είναι αυτοί που δεν θεωρούν αυτονόητο δικαίωμα των τραπεζών να σου παίρνουν το σπίτι, να σε πνίγουν με τόκους μέχρι να τους αποπληρώσεις επί πέντε φορές αυτά που σου δανείσανε, να σε τρομοκρατούν με απειλητικά τηλεφωνήματα γιατί καθυστέρησες τη δόση. Είναι αυτοί που πάνε και παίρνουν πίσω κάποια από τα κλεμμένα ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ.


Είναι αυτοί που η εικόνα τους θα περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι, για να πείσει τον (ακόμα;) ανύποπτο τηλεθεατή ότι αυτοί είναι οι τρομοκράτες που του καταστρέφουν τη ζωή. Αυτοί είναι δηλαδή εκείνοι που του κόβουν το ρεύμα, που του ζητάνε χαράτσια, που τον επιτάσσουν όταν απεργεί, που τον πνίγουν στα χημικά όταν διαμαρτύρεται, που του κόβουν το μισθό, που του κόβουν τη σύνταξη, που καταδικάζουν τα παιδιά του στην ανεργία, που τον έκαναν σκλάβο της Τρόικας.

Αλλά Η ΕΙΚΟΝΑ, όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι πρόθυμοι δούλοι της εξουσίας δημοσιογράφοι, έχει πολύ μεγάλη δύναμη.

Και η εικόνα του βασανισμένου και χτυπημένου αναρχικού, που με περίσσια ξεδιαντροπιά κυκλοφόρησε η ελληνική αστυνομία, που με περίσσια ξεδιαντροπιά όλα τα παπαγαλάκια άφησαν ασχολίαστη, έρχεται να σας χαστουκίσει στα μούτρα!

Γιατί σε πλήρη αντιδιαστολή με την περίσσια ξεδιαντροπιά σας, έρχεται να λάμψει το περίσσιο σθένος, η ακατάβλητη μαχητικότητα, και η ανίκητη αξιοπρέπεια ενός ματωμένου και πρησμένου προσώπου που σιδεροδέσμιο και περιστοιχισμένο από δεκάδες πάνοπλα σκυλιά του καθεστώτος, κραυγάζει ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ!

Και είναι αυτή η εικόνα που θα στοιχειώνει για πάντα τον ύπνο σας…

Γιατί μπορεί να έχασε μια μάχη, αλλά έχει ήδη κερδίσει τον πόλεμο.

Γιατί δεν υπάρχουν ποινές για το σθένος…

Δεν υπάρχει κάθειρξη για την αξιοπρέπεια…

Δεν υπάρχει φυλακή για την μαχητικότητα…

Δεν υπάρχει κελί για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…

Κι όσο για σας κύριοι Σαμαρά και Δένδια και λοιποί αξιολύπητοι της τρικομματικής ακροδεξιάς κυβέρνησής σας, να θυμάστε:

Ένας ληστής μπήκε πρώτος στον παράδεισο. Οι υποκριτές και οι φαρισαίοι έμειναν απ’έξω.

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!

ΚΒΟΞ
***
 το βρήκαμε εδώ: Risinggalaxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου