Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Κάποια μέρα θα ξυπνήσεις (Ανώνυμου)

Με αφορμή τη σημερινή απεργία, αναδημοσίεύουμε κείμενο από το "Δήθεν" (λίγα λόγια για το ιστολόγιο αυτό, στο τέλος της ανάρτησης).Κάποια μέρα θα ξυπνήσεις κι όλα γύρω σου θα’ χουν αλλάξει. Τα μαύρα πουλιά που σε φόβιζαν θα ’χουν πετάξει μακριά. Ο ήλιος θα λάμπει ολόλαμπρος εκεί που πρωτύτερα έβλεπες μόνο σκοτάδι. Οι άνθρωποι γύρω σου γελαστοί, ικανοποιημένοι. Κάποια μέρα θα ξυπνήσεις κι η ζωή θα χαμογελάει. Ο άνθρωπος για τον άνθρωπο από λύκος σύντροφος θα ’χει γίνει. Η δουλειά από αγγαρεία σε δημιουργία θα ’χει αλλάξει. Τα σπαθιά θα ’χουν γίνει για το θερισμό δρεπάνια που λέει και το τραγούδι. Κάποια μέρα θα ξυπνήσεις… Όμως, τώρα, κοιμάσαι! Κοιμάσαι κι ονειρεύεσαι πως κάποια μέρα θα ξυπνήσεις και θα δεις γύρω σου όσα θαυμαστά σου εξιστόρησα πρωτύτερα.
Σύντροφε, θα στο πω έξω από τα δόντια: Πρέπει να ξυπνήσεις! Μη νομίσεις πως σε βρίζω, πως κάνω τον έξυπνο, αυτόν που όλα τα ξέρει, τον αλαζόνα που τους άλλους περιφρονεί, όπως τόσοι καλοθελητές, (δήθεν φίλοι σου) θα βρεθούν να σου πούνε. Τούτα τα λόγια μ’ αγάπη και σπαραγμό βγαίνουν απ’ την καρδιά μου Σύντροφε, θα στο πω έξω απ’ τα δόντια: Αν δεν ξυπνήσεις τώρα, η ζωή σου δε θ’ αλλάξει. Τα μαύρα πουλιά δε θα πετάξουν μακριά, το σκοτάδι θα γίνει πιο πηχτό κι ο άνθρωπος λύκος για τον άνθρωπο θα παραμείνει. Το όνειρο (ή το «όραμα») δεν είναι κάτι άυλο είναι μια χειροπιαστή πραγματικότητα. Αν δεν την πιάσεις απ’ τα μαλλιά σήμερα κιόλας για να την αλλάξεις θα συνεχίσεις μόνο, να την ονειρεύεσαι αλλαγμένη κι αυτή θα σου βγάζει τη γλώσσα, αδιάντροπα. Σύντροφε, βάλτο καλά στο μυαλό σου: για να «ξυπνήσεις μια μέρα» πρέπει, σήμερα κιόλας, να ξυπνήσεις!

πηγή: Δήθεν 

όπως θα διαπιστώσετε αν πατήσετε στην παραπάνω ανάρτηση θα λάβετε την εξής εικόνα:

 

Αυτό το ιστολόγιο βρίσκεται υπό εξέταση λόγω πιθανής παράβασης των Όρων Υπηρεσιών Blogger και η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο στους συντάκτες

http://dithen2010.blogspot.com/

το ιστολόγιο αυτό λοιπόν καταργήθηκε απροειδοποίητα από τη Google στις 17-1-2013, όπως και το δικό μας. αν και μετά από αλλεπάλληλα e-mails το δικό μας ξανάνοιξε, οι διαχειριστές του παρ' όλες τις προσπάθειες ακόμη ταλαιπωρούνται. ευχόμαστε ολόψυχα να το ξαναδιαβάσουμε σύντομα στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου