Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ...ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ..!! ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ..... ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ.....

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjnLFPw_Fw7irXBev48EL9W5OyZW054FwMB4j5G85iv43LEyKbWPg-QVwvMlo9TNfAWYHYdLcsRHMAN77pHjVAeGoERwuvPlkXbDU07vdIQaU_PTpkE1b6hs77NmXzHdEr7jFcL3Ucd3F6v/s1600/dachau+april+29+19451.jpgΕπειδή βαρεθήκαμε τις παρλαπίπες που ακούμε καθημερινά απ’ τα περισσότερα ΜΜΕ αλλά και blogs προσκείμενα ή όχι σε «κυβερνητικά» συμφέροντα,


Ζητούμε απ’ τους Εκπροσω(α)πότατους (κατά το «εκλαμπρότατους») Εκπροσώπους της Αγίας στηρικτικής του «Μνημονίου», τους εκπροσω(α)πότατους της «ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΟΥΣ» ΣΟΒΑΡΗΣ ΔΙΑΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ Της ΧΏΡΑΣ ΜΑΣ , που μας πουλάνε «φύκια για μεταξωτές κορδέλες»,αντί να εξαπολύουν τρομοκρατία στους εργαζόμενους και συνταξιούχους πολίτες αυτής της χώρας...αντί να προσβάλλουν καθημερινά 1.600.000 πολίτες της Ελλάδας, θεωρώντας τους ηλίθιους που ψήφισαν αριστερά στις εκλογές της 6ης Μαΐου και ανέτρεψαν τα σχέδιά τους για γρήγορη και πλήρη υποδούλωση και οριστική διάλυση της χώρας μας,αντί να λοιδορούν σε προσωπικό επίπεδο διεθνούς φήμης και επιστημονικής αξίας Οικονομολόγους αποκαλώντας τους λαϊκιστές και φαιδρούς,να κάνουν κάτι πιο απλό, κάτι που θα πείσει και θα τους βοηθήσει αποτελεσματικά να πάρουν αυτό που θέλουν διακαώς!!!!

Τη διατήρησή τους στην «καρέκλα τους», την παραμονή τους στο πολιτικό σκηνικό, τη διατήρηση των προνομίων τους, που δεν τα έχουν στερηθεί δεκαετίες, τη διατήρηση των προνομίων των τραπεζιτών τους και των Ευρωπαίων φίλων κολλητών τους!
ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ τους ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, φίλοι αναγνώστες, τα προεκλογικά τους προγράμματα?
Είδατε πουθενά αναρτημένο, προεκλογικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας? Του ΠΑΣΟΚ ΜΉΠΩΣ?
Της ΔΗΜΑΡ?ΕΓΩ ΟΧΙ!!!!
Κι όμως, οι εκπρόσωποί τους βγαίνουν καθημερινά στα κανάλια και μιλούν περί φαιδρότητας του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!
ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ!!!

Εκτός αν είναι προεκλογικό πρόγραμμά τους, το: «Το επίπεδο των μισθών στην Ελλάδα πρέπει, για να γίνει ανταγωνιστική χώρα και…να επέλθει ανάπτυξη (για τους μεγαλοεργοδότες εννοείται) να φτάσει στα επίπεδα των μισθών της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας…», όπως προβλέπεται απ’ το Μνημόνιο 2 ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ Ο Κ. ΣΑΜΑΡΑΣ, ο οποίος ζητά την ψήφο μας και…τρομάρα του, και αυτοδυναμία!!!

Που υπέγραψε και ο έτερος εν δυνάμει «λυτρωτής» μας, ο κ. Βενιζέλος!!
(Επιτρέψτε μου να το θυμίζω συνεχώς, γιατί η μνήμη στην Ελλάδα έχει κοντά ποδάρια, όπως έλεγε η συγχωρεμένη γιαγιά μου….)
Εκτός αν είναι προεκλογική εξαγγελία τους, το: «θα σας ξεσκίσουμε στους φόρους» που… Κυριακή κοντή γιορτή, φτάνει…. Φτάνει… φτάαανει…. ΈΕΕΕΕφτασε, για όσους έκαναν τον κόπο να δουν την εκκαθάριση του φόρου τους για το 2011!

Λαγκάρντ χτές! Κανένα έλεος για τους Έλληνες, να πληρώσουν τους φόρους τους! Χωρίς να διευκρινίζει ποιοι Έλληνες θα τους πληρώσουν, και για ποιο σκοπό!
Σαμαράς, Βενιζέλος, Μέρκελ, Ολάντ, Σόιμπλε, και λοιποί …κολλητοί! Ωρύονται «Να πληρώσετε!» (Μνημόνιο 2 ξανά, που ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ!!!)
Εκτός αν είναι προεκλογική εξαγγελία ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και…λοιπών δορυφόρων η ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ το «…Κατά προτεραιότητα θα εξυπηρετείται το εξωτερικό χρέος της Ελλάδας, με την ίδρυση ειδικού λογαριασμού για το σκοπό αυτό!!!» (ΜΝΗΜΟΝΙΟ2 ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠ’ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)!!!
Κι επειδή η επανάληψη είναι η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:
Ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ, ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ …ΞΑΝΑΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ, ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!
Ο έτερος Καππαδόκης, υποψήφιος ξαναεθνοσωτήρας 2 κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΠΙΣΗΣ!!!
Και για να μη μακρηγορώ άλλο, ΑΠΑΙΤΩ ΜΑΖΙ ΜΕ 2.000.000 ΑΚΌΜΑ Έλληνες, που μας αποκαλούν ηλίθιους καθημερινά, να δω αναρτημένο το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ «ΣΩΤΗΡΩΝ ΜΟΥ»!!!!

Για να μπορέσω να συγκρίνω τις «μπαρούφες», όπως τις αποκάλεσαν, του ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΤΏ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ!!!!
Οι «ηλίθιοι» ψηφοφόροι θέλουμε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι είμαστε «ηλίθιοι»!
Όχι τίποτε άλλο, μήπως και θεραπευτούμε από την κρίση ηλιθιότητας, και σας αφήσουμε να μας «λυτρώσετε»!!! ξανά, όπως εδώ και 40 ολοοοοοόκληρα χρόνια!!!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ, κ. Σαμαρά, κ. Βενιζέλο, κ. Κουβέλη δορυφόρε, που θέλεις και να αποκαλείσαι και σοσιαλιστής???
- Τι θα κάνετε για την ανακούφιση των πολιτών από τους δυσβάσταχτους φόρους που ΕΣΕΙΣ φορτώσατε στην πλάτη τους?... Δεν έχω ακούσει λέξη….
- Τι θα κάνετε για την αντιμετώπιση του 1.500.000 ανέργων στη χώρα μας???... Σιγή ιχθύος…..
- Τι θα κάνετε για το Σύστημα Υγείας, που καταρρέει???... Θα νοικιάσετε με απ’ ευθείας ανάθεση… από κάποιο μεγαλοεργολάβο…μπουλντόζες…. Για να το ….καταρρεύσετε… μια ώρα αρχύτερα…
- Θα διαπραγματευτείτε, έστω, το Μνημόνιο που ΕΣΕΙΣ ψηφίσατε???
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ!
ΕΣΑΣ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΗΔΗ, ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΞΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ… ΕΣΤΩ ΚΑΙ…ΤΥΠΙΚΑ…

Πολίτες, ψηφίστε τους!
Σας προκαλώ!
Δώστε τους αυτά που θέλουν! Γη, Ύδωρ και…Αιώνια Πολιτική Ζωή!
80% να πάρουν τα κόμματα του Μνημονίου!
Που είναι «σοβαροί», «πιστοί στις δεσμεύσεις και τις υπογραφές τους (στους τοκογλύφους Ευρωπαίους)», «αξιόπιστοι κυβερνήτες», «αξιόπιστοι οσφυοκάμπτες»!, «Έχοντες αξιόπιστα κυβερνητικά προγράμματα»…
Κρίμα τους καημένους! Το θέλουν διακαώς! Να τους στερήσουμε αυτή τη χαρά???
ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!
ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΝΤΟΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!
ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΔΥΟ ΔΩΡΟ! (Μέχρι τις εκλογές θα έχουν αρχίσει και οι…εκπτώσεις, μπορεί να πάρετε δώρο και κανέναν ακόμη, όπως το δορυφόρο τους, να έχετε να παίζετε…)
ΨΗΦΙΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ!
Εξασφαλίστε ασφάλεια, καναπέ, Τιβούλα, φάντασμα του Ευρώ…. Εξασφαλίστε την παραμονή σας στον μάταιο τούτο κόσμο ως …φαντάσματα… χωρίς παιδιά, χωρίς σπίτια, χωρίς λεφτά…
ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ!

Πηγή: naiada, e-erkyna.gr
το βρήκαμε εδώ: Ραμνουσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου