Κυριακή 20 Μαΐου 2012

15+1 retweets για τα μετεκλογικά πανικόβλητα MME!


"Νταβαντζήδες" και "διανοούμενες πόρνες" τρέχουν πανικόβλητοι να σώσουν τον καταρρέοντα «οίκο ενοχής» τους! Ανεξάντλητες ποσότητες υπανάπτυκτης εγκεφαλικά προπαγάνδας τόσων μηνών, αποδείχτηκαν φαντασμαγορικά, πιο άχρηστες κι από μη ανακυκλώσιμα σκουπίδια! Το κόμμα «της δραχμής, του χάους, της παραφροσύνης, του άκρατου λαϊκισμού, των κουκουλοφόρων, των λαθρομεταναστών», συγκέντρωσε 1.061.261 ψηφαλάκια!

Στο δημοσιοκαφρικό λόγο, μάλιστα, το «ακραίο στοιχείο» που ήταν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μέχρι το βράδυ της 5ης Μαΐου, μετατράπηκε με μιας σε «ευρωπαϊκό κόμμα της κεντροαριστεράς» με «συγκροτημένο κυβερνητικό λόγο» (Σκάι, 7.5.12) και ολόκληρο το ελληνικό πολιτικό-οικονομικό σύστημα, έφτασε στο σημείο να κρέμεται από τα… λόγια και τις αποφάσεις ενός κάποιου «Τσίπρα»!


Τα (κάθε είδους) αφεντικά και τα δουλικά τους στα καθεστωτικά ΜΜΕ, πασχίζουν πλέον με κάθε αλλοπρόσαλλα μάταιο τρόπο να παρατείνουν τον ελάχιστο χρόνο ζωής που τους απομένει. Ο… «σκεπτόμενος διαφορετικά» protagonistas Σταύρος Θεοδωράκης, πρόσθεσε έναν ακόμη επαίσχυντο ξεπεσμό στον αρθρογραφικό του βόθρο, παρομοιάζοντας την ψήφο στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με aids (!!!), ενώ έτερο (συστεγαζόμενο διαδικτυακά) σκυλί του συστήματος αποφαίνεται πως «οι εκλογές αυτές ήταν ένα ατύχημα», αποκαλύπτοντας έτσι την ικανοποίηση-ευχαρίστησή του για τα εκλογικά αποτελέσματα-«ευτυχήματα» των προηγούμενων δεκαετιών…

Γραβατωμένες σκουληκαντέρες με μολύβια και πληκτρολόγια και εκμισθωμένη την αναξιοπρέπειά τους, ψάχνουν τρόπους να μεγαλώσουν τις τρύπες τους για να χωρέσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι. Το είπαμε και τις προάλλες: η γραβάτα, θηλιά στο ψέμα τους!
Η Αξιοπρέπεια της κοινωνίας ουρλιάζει! Το Τέλος τους πλησιάζει…













Διαβάστε επίσης:

Εκλογές: τα retweets του αποτελέσματος!

7 κόμματα, 32 retweets: τροφή για σκέψη

το βρήκαμε εδώ: Αξιοπρέπεια και Αντοχή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου