Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ο επόμενος ποιος θα 'ναι;



Έχοντας αγγίξει πάτο τα κατακάθια της πολιτικής, έντρομοι από τις «κρυφές» τους δημοσκοπήσεις, προσπαθούν να μαζέψουν  κανένα ψηφαλάκι με τον μανδύα της “προστασίας” της δημόσιας υγείας την οποία παρεμπιπτόντως οι ίδιοι έχουν καταστρέψει, δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες, ονοματεπώνυμα, πατρώνυμα, τόπους καταγωγής και όλα τα στοιχεία των (στην πλειοψηφία τους ελληνίδων) ιερόδουλων. Όπως λένε:

από 1.02.2012 επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ : " ...Για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις ασκήθηκε ποινική δίωξη επιπλέον από τις Εισαγγελικές Αρχές, για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος αγνώστου αριθμού προσώπων. ... Δίνονται στη δημοσιότητα, μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη, στοιχεία ταυτότητας, καθώς και φωτογραφίες των έντεκα (11) αυτών γυναικών. ... Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών, καθώς και της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος των παραπάνω έντεκα γυναικών αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. Επίσης, για την αποκάλυψη της τυχόν τέλεσης από μέρους τους παρόμοιων πράξεων, της προτροπής όσων έχουν ήδη συνευρεθεί μαζί τους να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, καθώς και της αποτροπής του πανικού που θα μπορούσε να προκληθεί σε όσους έχουν συνευρεθεί με εκδιδόμενο πρόσωπο με όμοια χαρακτηριστικά."
Οι συνάνθρωποι μας αυτοί (οι ιερόδουλες) είχαν την ατυχία, στην παρούσα συγκυρία, να πέσουν στα γαμψά νύχια των όρνιων (πολιτικών και Μ.Μ.Ε.). Τις θεωρούν καταδικαστέες σαν να πρόκειται για άτομα που βρέθηκαν να κάνουν, ό,τι κάνουν, από δική τους απόλαυση ή για εκδίκηση προς άσχετα με την κατάσταση τους άτομα (σαν να λείπει το κίνητρο εδώ ε;).
Σ’ ένα σοβαρό κράτος θα μπορούσαν να δοθούν άλλες λύσεις (γνωστοποίηση των στοιχείων αυτών σε ιστοσελίδα με περιορισμένη πρόσβαση, προτροπή σε όσους συνηθίζουν να συνευρίσκονται με τέτοιο τρόπο για εξετάσεις-αφού αυτοί είναι πιο επικίνδυνοι για μετάδοση νόσων, πρόληψη με συχνούς ελέγχους και εξετάσεις κ.α.)
Τι να κάνουμε όμως;  Ήρθε η σειρά τους. Βλέπετε, μας τέλειωσαν οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι συνταξιούχοι, οι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα, οι άνεργοι, οι ταξιντζήδες, οι φορτηγαντζήδες, οι μετανάστες.
Καλή συνέχεια…
posted by ksoano

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου