Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Αστυνομική επιχείρηση «Παραλία»

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τις αστυνομικές επιχειρήσεις, ώστε να τερματιστούν οι καταλήψεις σε όλα τα κτίρια της Αθήνας. Ο Αντώνης Σαμαράς έχει δώσει εντολή στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια να εφαρμόσει το δόγμα «νόμος και τάξη».
Σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά, οι αστυνομικές επιχειρήσεις κατά των καταλήψεων κάνουν τους πολίτες να ξεχνάνε πως η κυβέρνηση έχει καταπατήσει όλους τους νόμους και συνεχίζει να ψηφίζει αντισυνταγματικούς νόμους, αλλά, κυρίως, το γεγονός πως η μόνη πραγματική κατάληψη είναι η κατάληψη της χώρας από την πολιτική και οικονομική ελίτ που ξέσκισε την Ελλάδα, την οδήγησε στην χρεοκοπία και συνεχίζει να την ξεσκίζει.

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι πολύ ευχαριστημένος από το επικοινωνιακό τρικ των αστυνομικών επιχειρήσεων κατά των καταλήψεων αλλά ανησυχεί γιατί οι καταλήψεις κάποτε θα τελειώσουν και υπάρχει ο κίνδυνος να αντιληφθούν οι πολίτες πως η μόνη κατάληψη που συνεχίζεται είναι αυτή που έχει κάνει ο ίδιος και οι κατσαπλιάδες του στις ζωές τους.
Με εντολή του Αντώνη Σαμαρά, οι αστυνομικές επιχειρήσεις κατά των καταλήψεων θα συνεχιστούν μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού και μετά θα ξεκινήσει μια νέα αστυνομική επιχείρηση, η επιχείρηση «Παραλία».
Οι δυνάμεις των ΜΑΤ θα εφορμήσουν στις παραλίες που κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ οι αναρχικοί και οι αριστεριστές, θα μπουκάρουν στις σκηνές τους και θα ψάχνουν για άδεια μπουκάλια μπύρας, σφεντόνες και τίποτα μπάφους.
Οι αναρχοάπλυτοι θα συλλαμβάνονται και θα μεταφέρονται με τα μαγιό ή ξεβράκωτοι –γιατί οι περισσότεροι κάνουν μπάνιο γυμνοί και τρομάζουν τους τουρίστες με τις μαλαπέρδες τους- στα αστυνομικά τμήματα των νησιών, όπου θα κουρεύονται γουλί και μετά θα περιφέρονται αλυσοδεμένοι στα καντούνια του νησιού, ώστε να διαπομπευτούν και να συμμορφωθούν οι ίδιοι αλλά και να τρομοκρατηθούν οι πολίτες.
Οι καλοκαιρινές αστυνομικές επιχειρήσεις κατά των καταλήψεων αναρχικών στις παραλίες θα ξεκινήσουν από τη Σαμοθράκη και τη Νίσυρο και θα συνεχιστούν στις παραλίες της Γαύδου και της Νότιας Κρήτης.

πηγή: Πιτσιρίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου