Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Οι τραβεστί σφαίρες που καλύπτουν τον φόνο

Τα καλάσνικωφ των τρομοκρατών στόχευσαν στα γραφεία της ΝΔ και αστόχησαν.
Τα νομοθετικά καλάσνικωφ της ΝΔ στόχευσαν στην Ελλάδα και ευστόχησαν.
Τι σχέση έχουν τα μεν καλάσνικωφ με τα δε;
Έχουν άμεση σχέση και θα το δούμε παρακάτω.

Για να δούμε μια ιστορία από τα παλιά που 'χει άμεση σχέση με τις σφαίρες στη Συγγρού:

Βερολίνο, 1933.
Στις 27 Φεβρουαρίου 1933 πυρπολείται το Ράιχσταγκ (Κοινοβούλιο). Ως δράστης συνελήφθη ο Ολλανδός Κομμουνιστής Μαρίνους φαν ντερ Λούμπε (Marinus van der Lubbe), που κατηγορήθηκε από τους ναζιστές ότι ήθελε έτσι να διαμαρτυρηθεί για την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία. Στον αντιφασιστικό, όμως, κόσμο υπήρχε η πεποίθηση ότι ο εμπρησμός ήταν μια προβοκάτσια της χιτλερικής κυβέρνησης. Χαρακτηριστικά η Εγκυκλοπαίδεια Μπριτάνικα αναφέρει: "Πιστεύεται ευρύτατα ότι ο εμπρησμός στήθηκε από την ίδια τη νεοσχηματισμένη ναζιστική κυβέρνηση για να στρέψει την κοινή γνώμη ενάντια στους αντιπάλους της και να περιβληθεί με έκτακτες εξουσίες (...) Ο Γκέμπελς, υπουργός Προπαγάνδας του Χίτλερ, φέρεται να είχε καταστρώσει το σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο δέκα πράκτορες του NSDAP με επικεφαλής τον Καρλ Ερνστ μπήκαν στο Ράιχσταγκ από μια υπόγεια σήραγγα, η οποία συνέδεε το Ράιχσταγκ με την επίσημη κατοικία του Γκέρινγκ". Ο Ερνστ δολοφονείται το 1934, κατά την εκκαθάριση των SA. Στη διαθήκη του ομολογεί την ενοχή του για τον εμπρησμό, που είχε γίνει με διαταγή του Χίτλερ. Με τον εμπρησμό του Ράιχσταγκ δίνεται η ευκαιρία στον Χίτλερ να πείσει τον Πρόεδρο Χίντενμπουργκ να εκδώσει αναγκαστικό διάταγμα βάσει του άρθρου 48 του Συντάγματος της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης. Με αυτό ο Χίντενμπουργκ εξουσιοδοτεί στην ουσία τον Χίτλερ να καταργήσει τα κυριότερα πολιτικά δικαιώματα των Γερμανών για ένα διάστημα και να αρχίσει διωγμούς και συλλήψεις κομμουνιστών και αριστερών.
Καθώς η εξουσιοδότηση που είχε πάρει από τον Χίντεμπουργκ είχε περιορισμένο χρονικό ορίζοντα, ο Χίτλερ συγκαλεί τη Βουλή και ζητεί να του δοθούν έκτακτες εξουσίες βάσει του «Εξουσιοδοτικού νόμου» (Ermächtigungsgesetz, ο οποίος λέγεται επίσημα και "Νόμος αποτροπής κινδύνου για τον λαό και το Ράιχ") και να παραχωρηθεί όλη η νομοθετική εξουσία στην κυβέρνηση, ανεξάρτητα από το Ράιχσταγκ. Για ενεργοποίηση του νόμου αυτού ο Χίτλερ χρειάζεται όμως την υποστήριξη τουλάχιστον των δύο τρίτων της Βουλής. Για να το επιτύχει εκμεταλλεύεται την εξουσία του και τον εμπρησμό του Ράιχσταγκ: οι βουλευτές του Κομμουνιστικού Κόμματος (KPD, 81 άτομα) καταζητούνται ή συλλαμβάνονται (και φυσικά δεν εμφανίζονται στη Βουλή) και οι βουλευτές του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD, σημερινό κυβερνητικό κόμμα, που τότε όμως επικαλούνταν τον μαρξισμό) τρομοκρατούνται από ομάδες των SA, (Sturmabteilung, Τάγματα Εφόδου).
Οι βουλευτές του SPD θα ψηφίσουν παρόλα αυτά κατά του Χίτλερ. Όλοι οι άλλοι βουλευτές όμως (όπως κεντρώοι και φιλελεύθεροι) θα τον υποστηρίξουν. Έτσι, στις 24 Μαρτίου 1933 το Ράιχσταγκ αποφασίζει με βάση τον Εξουσιοδοτικό νόμο (Ermächtigungsgesetz) την παραχώρηση όλης της νομοθετικής εξουσίας στη χιτλερική κυβέρνηση.
Με την απόφαση αυτή αρχίζει στη Γερμανία η περίοδος της εθνικοσοσιαλιστικής δικτατορίας, που προπαγανδιστικά ονομάζεται από τους εθνικοσοσιαλιστές "Τρίτο Ράιχ".
( http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%B4%CF%8C%CE%BB%CF%86%CE%BF%CF%82_%CE%A7%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%B5%CF%81#.CE.9A.CE.B1.CE.B8.CE.B9.CE.AD.CF.81.CF.89.CF.83.CE.B7_.CF.84.CE.B7.CF.82_.CE.B4.CE.B9.CE.BA.CF.84.CE.B1.CF.84.CE.BF.CF.81.CE.AF.CE.B1.CF.82_-_.CE.A4.CE.BF_.CE.A4.CF.81.CE.AF.CF.84.CE.BF_.CE.A1.CE.AC.CE.B9.CF.87 )

Λοιπόν, τα πράγματα είναι παραπάνω από απλά. Είναι προφανή.
Οι σφαίρες στη Συγγρού ήταν τραβεστί.
Ξέρετε, οι τραβεστί έχουν ένα χαρακτηριστικό: έχουν ανδρικό μόριο, αλλά φορούν περούκα και ψεύτικα βυζιά για να εκδίδονται και να προσφέρουν αγοραίο έρωτα, με κάθε πιθανό συνδυασμό.
Χρησιμοποιούν άλλοτε το μόριό τους σε άλλους και άλλοτε το μόριο των άλλων στους εαυτούς τους.
Ανάλογα την παραγγελία.

Έτσι και η ΝΔ απ' την ώρα που μετακόμισε στη Συγγρού άρχισε να πολιτεύεται τραβεστί.
Αν και η ίδια έχει σφαίρες, φοράει την περούκα της και πληρώνει τον πελάτη για να της στείλει τις σφαίρες του.
Και μετά φωνάζει πως τη βίασαν.
Έτσι έχει η ιστορία.
Γάτος γαμεί και γάτος σκούζει, που λένε...

Πίστευαν πολλοί πως ο Αδόλφος έρχεται ραμμένος στα μελανά μπλουζάκια της Χρυσής Αυγής.
Λάθος. Φαίνεται να έρχεται κρατώντας τη δάδα της "φιλοευρωπαϊκής" παράταξης.
Τα ίδια κόλπα χρησιμοποιούνται με τους ίδιους πρωταγωνιστές.
Η διαφορά είναι πως τώρα ξέρουμε ή τουλάχιστον θα έπρεπε να ξέρουμε.

Ο Μανώλης Γλέζος που γνωρίζει πολύ καλά αυτές τις υποθέσεις δήλωσε στη Βουλή:
«Από αυτές τις ενέργειες δεν ωφελείται η αριστερά. Κάποιος άλλος ωφελείται.
Mήπως πρόκειται για παρακρατικές οργανώσεις φίλιες προς τη Νέα Δημοκρατία;»

Το κράτος μας γυρίζει σε εποχές μετεμφυλιακές.
Σήμερα συνελήφθη από άνδρες ασφαλείας του Καμμένου ασφαλίτης που τον παρακολουθούσε.
Αυτά δηλώνουν πως η Νέα Δημοκρατία γύρισε στα πατροπαράδοτά της λημέρια: στο δεξιό της παρακράτος με τους ρουφιάνους, τους ασφαλίτες, τον αντικομμουνισμό, τις προβοκάτσιες κλπ.

Μου διηγούνταν προ καιρού ένας παλιός αστυνομικός (προ Χούντας) ότι ένα βράδυ στο τμήμα έλαβαν εντολή να μοιράσουν κάτι προκηρύξεις σε όλη τη γειτονιά.
Ήταν προκηρύξεις που έγραφαν κάτι αριστερά αντικαθεστωτικά συνθήματα και καλέσματα ανατροπής. Αρχικά απόρησαν οι αστυνομικοί για το σκοπό της πράξης αυτής.
Πράγματι τα μοίρασαν εκείνο το βράδυ.
Το επόμενο πρωί πήραν εντολή να συλλάβουν όλους τους αριστερούς της γειτονιάς με την κατηγορία ότι μοίραζαν προκηρύξεις για ανατροπή του καθεστώτος!
Αυτή είναι η Δεξιά: Καθεστωτική, τρομοκρατική και αντιδημοκρατική.



Τυχαία η επιλογή της εβδομάδας των τρομοκρατικών επιθέσεων;
Αυτό μπορεί να το αντιληφθεί ακόμη και ηλίθιος.
Προχθές πέρασε το φορολογικό πολύ χαλαρά και ήσυχα, αφού τη συζήτηση μονωπωλούσαν οι βίλλες.
Μεθαύριο γίνετια η ψηφοφορία για την παραπομπή σε προανακριτική των υπευθύνων για την προστασία μεγαλο-φοροφυγάδων της λίστας Λαγκάρντ.

Και σήμερα;
Σήμερα υπογράφεται το λεγόμενο ΦΕΚ 240, ο νόμος του κράτους δηλαδή με τον οποίο επισήμως και αμετακλήτως εκχωρείται στους δανειστές το δικαίωμα να κατάσχουν κάθε κομμάτι δημόσιας περιουσίας στην Ελλάδα (νησιά, μνημεία, παραλίες, μουσεία, έδαφος και υπέδαφος).
Κατάλαβες μαλάκα Έλληνα γιατί σε παραμυθιάζουν με βόμβες, σφαίρες και σφεντόνες;
Για να μην καταλάβεις πως σήμερα με πράξη νομοθετικού περιεχομένου υποθηκεύεται η Ακρόπολη, το Ζάππειο, ο Λευκός Πύργος, η Ολυμπία, τα δάση της Πάρνηθας, της Χαλκιδικής, της Ηλείας, ο ήλιος κι ο αέρας μας, η Ρόδος, η Κέρκυρα, η Κρήτη και ό,τι βρίσκεται πάνω ή και από κάτω τους!

Κατάλαβες μαλάκα Έλληνα;
Μάλλον είχες μισοκαταλάβει από τις 5/5/2010, ημέρα ψήφισης του πρώτου Μνημονίου, που στο φωνάζουμε ότι υπέγραψαν την αμετάκλητη και άνευ όρων άρση του δικαιώματος της ασυλίας της εθνικής κυριαρχίας.
Αλλά εσύ και τότε μας έγραψες στα τριχωτά σου αρχίδια.
Και τώρα που γίνεται νόμος του κράτους, το ίδιο κάνεις.
Παραδίδεις την Ακρόπολη για να σου στείλει ο Γιούνκερ καμιά επιδοτησούλα μέσω ΕΣΠΑ.
Συγχαρητήρια, ντροπή της Ελλάδας.

Απλά μάθε τουλάχιστον αυτό: ο Χίτλερ έκανε τέτοια πράγματα και οι πίθηκοι που τον άκουγαν χοροπηδούσαν κάθε που τους πέταγε μπανάνες.
Όταν καταναλώσανε σαν ηλίθιοι όμως τις μπανάνες, γλιστρήσανε και πέσανε στις ίδιες τους τις μπανανόφλουδες!

Πρόσεξε μαλάκα μη σε χρησιμοποιήσουν κι εσένα ως τυχαίο θύμα κάποιου "τυφλού τρομοκρατικού χτυπήματος" προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους σχεδιασμούς τους. Είναι αδίστακτοι.
Τότε θα 'χεις χαρεί επειδή δεν θα τα καταφέρουν να 'ρθυν οι αριστεροί να σου πάρουν τα σπίτια.
Αλλά θα κλαις με μαύρο δάκρυ και θα πληρώνεις τις μπανάνες σου για όλη σου τη ζωή. Όση σου αφήσουν, δηλαδή...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου