Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

«Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ» (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ)



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 «Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ»

Τις μέρες που πέρασαν πέρασε στα ψιλά γράμματα των ειδήσεων των καναλιών , η ψήφιση του πιο αντιλαΪκού και γενοκτόνου φορολογικού νομοσχεδίου και έπονται οι πράξεις Νομοθετικού περιεχομένου. Ένα νομοσχέδιο που συντάχθηκε με αυτήν τη βαρβαρότητα, καθώς όπως δηλώθηκε είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθεί η φοροδιαφυγή!!! Όταν μάλιστα η συγκεκριμένη κυβέρνηση έχει στα χέρια της μια λίστα καταθετών στο εξωτερικό, την οποία εδώ και μήνες δεν ελέγχει.
Και για αντιστάθμισμα έρχεται ένα νομοσχέδιο που επιβεβαιώνει ότι στην Ελλάδα θα εξακολουθήσουν να πληρώνουν οι άνεργοι, οι φτωχοί, οι μισθωτοί και όχι όσοι σύναψαν δεσμούς με το πολιτικό κράτος, που δημιούργησαν τα δυο κόμματα που κυβέρνησαν παρέα με συγκεκριμένους επιχειρηματίες, τραπεζίτες, εφοπλιστές και καναλάρχες. Αυτοί όλοι στο απυρόβλητο για να έρθει η <<ανάπτυξη>>.

Αυτό το νομοσχέδιο δε συνοδεύεται από τις κοινωνικές συνέπειες που θα φέρει, για το πόσα μαγαζιά θα κλείσουν, πόσοι δε θα έχουν να πληρώσουν τα χαράτσια στις εφορίες, γιατί ακόμα και οι άνεργοι με μηδενικό εισόδημα θα πληρώσουν φόρο κοκ. Το νομοσχέδιο ενδιαφέρεται για να βγάλει αυτά που θα πάρουν οι τοκογλύφοι εις βάρος της πατρίδα μας αδιαφορώντας για τη γενοκτονία που θα προκαλέσει. Και μάλιστα αν τα νούμερα δε βγουν θα ξαναπάμε αυτόματα σε κόψιμο μισθών και συντάξεων μέσω των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου. Επειδή όμως δε φτάνει αυτό, ενεργοποιείται και άλλο κομμάτι της γκεμπελικής τακτικής που ο Σαμαράς και οι συνεργάτες του έμαθαν καλά από τους πολιτικούς προπάτορές τους. Τώρα ανακαλύφθηκαν οι καταλήψεις, οι μολότοφ, τις ημέρες ψήφισης του νομοσχεδίου. Τώρα παραμονές των Πράξεων νομοθετικού περιεχομένου και της ολομέλειας για τις παραπομπές Λανγκάρντ, έχουμε πυροβολισμούς σε σπίτια συγγενών υπουργών, σε κομματικά γραφεία κτλ. Να αλλάξει η επικαιρότητα με κάθε τρόπο. Να δημιουργηθεί κλίμα τρομοκρατίας και αποπροσανατολισμού του κόσμου, για να μην του πουν ευθέως ότι θα τον εξοντώσουν. Η κυβέρνηση προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το κύμα βίας και καλλιεργεί μετεμφυλιακό κλίμα για να αποφύγει την αναπόφευκτη σύγκρουση με τις συμφορές που φέρνει αυτός το νομοσχέδιο.
Σύμμαχος σε αυτήν την προσπάθεια και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ τα οποία ο μνημονιακός θίασος πληρώνει πολύ καλά. Ας θυμηθούμε, τις δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που πήρε το κανάλι του εθνικού εργολάβου, σε ημέρες τραγικής οικονομικής στενότητας για επιχειρήσεις. Μα όσο η θηλιά σφίγγει θα ζητήσουν και άλλοι για να συνεχίσουν να υπηρετούν ζεστά αυτήν την παρεκτροπή. Για να καλυφθεί αυτό το αντικοινωνικό μέτωπο μέτρων χρειάζεται πολλή τρομοκρατία και αντιδημοκρατική λειτουργία.
Μπορεί οι μνημονιακοί συγκυβερνήτες και οι νονοί της νέας μαφίας που λεηλατεί την Ελλάδα να χτυπούν με αυτά τα μέτρα ένα λαό ολόκληρο, αλλά ταυτόχρονα καταρρέουν υπό το βάρος των εγκληματικών πολιτικών και της προδοσίας τους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί το λαό να συντάξει τις δυνάμεις του για να έρθει μια μεγάλη αλλαγή, να μην υπάρξουν άλλες αυτοκτονίες και κλεισμένα μαγαζιά και σπίτια, αλλά κινήματα ειρηνικής ανατροπής αυτής της πολιτικής που θα φέρει μια νέα σελίδα στη Ελλάδα.


                                                                                      ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ ΚΙΛΚΙΣ
                                                                                            16/01/2013
                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου