Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Ρουφιανάκος ήμουνα, προβατάκια έβοσκα !!!


 

«Πότε θα ενεργοποιήσει η κυβέρνηση την πρόβλεψη του Μνημονίου για δημιουργία ειδικής υπηρεσίας στην οποία θα καταγγέλλεις τους γνωστούς σου για φοροδιαφυγή;

 Πρέπει να υπάρχει προστασία, για να μπορείς να καταγγείλεις τον γείτονά σου, τον αδερφό σου, ακόμη και τον  πατέρα σου!», εδήλωσε  από τον  ΣΚΑΪ ο Μπάμπης Παπαδημητρίου κι εμείς ταραχθήκαμε σφόδρα.

Πάει, είπαμε, έπεσεν ο δρυς, υπέκυψε στις Σειρήνες του λαϊκισμού μέχρι και ο ημίκωφος …Μπάμπης.

 Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη

Γιατί, κ. Μπάμπη μας, να καταγγέλλουμε μόνο τον πατέρα μας και όχι και τις μανάδες μας; Δεν πιστεύω να ενστερνίζεστε τις βρωμιές αυτού του Οβραίου του Φρόιντ περί οιδιπόδειων συμπλεγμάτων, ότι σκοτώνουμε  δηλαδή τον μπαμπά και αγαπάμε τη μαμά; Εμένα η μαμά μου, κάθε φορά που γεννοβολάει κάποιο φιλικό μας ζευγάρι, πλέκει καμιά δεκαριά ζιπούνια και τα δίνει στο τζάμπα. Αίσχος! Το τζάμπα, εκτός του ότι είναι  ανήθικο αφεαυτού,  προάγει αφειδώς  τη φοροδιαφυγή, διότι, αν η μαμά τα πουλούσε τα ζιπούνια, το κράτος θα εισέπραττε ίσαμε 40  φόρους. Φέρτε μου επειγόντως ένα τηλέφωνο να την καταγγείλω!

Το αποφάσισα! Μια που το προβλέπει το Μνημόνιο, θα γίνω ρουφιάνος και μάλιστα αυθωρεί: Ο προρρηθείς Μπάμπης, που αντιμετωπίζει το Δημόσιο όπως ο Άι Γιώργης τον δράκο, είναι πρώην υπάλληλος και νυν συνταξιούχος της Τράπεζας της Ελλάδος. Ο ομοτράπεζός του στο Αλαφουζέικο και απηνής διώκτης του δημοσίου Πάσχος Μανδραβέλης είχε τη σύζυγό του αποσπασμένη στο γραφείο του Γ. Παπακωνσταντίνου  κι εκείνος υμνούσε από τη στήλη του στην «Καθημερινή» το Μνημόνιο που εφάρμοζε ο εργοδότης της οικογενείας. Ο Γ. Παπαχρήστος των “Νέων”, ορκισμένος εχθρός του κράτους και αυτός, έπαιρνε επί Σημίτη εφτά μισθούς από δημόσιες υπηρεσίες, κάτι σαν τα εφτά πετσιά της μοναξιάς, που μνημόνευε  ο Πάντζας στο «Μαριχουάνα στοπ».

Ο οίστρος της ρουφιανιάς με συνεπαίρνει  και με οδηγεί σε επικίνδυνες ατραπούς. Ο εργοδότης της συζύγου του Πάσχου, δηλαδή ο Παπακωνσταντίνου, είχε διορίσει στο ΤΑΙΠΕΔ την ξαδέρφη του, ξέρετε εκείνη της Λίστας Λαγκάρντ, ο  Λοβέρδος, που έβγαινε και έλεγε ψέματα ότι υπάρχουν 1 εκατ. δημόσιοι υπάλληλοι, είχε διορίσει τη σύζυγό του στο ΥΠΕΧΩΔΕ με ειδική ρύθμιση, ο Πάγκαλος του μαζί τα φάγαμε είχε διορίσει την κόρη του στη Βουλή, οι αντικρατιστές Μητσοτάκηδες παίρνουν από το κράτος τρεις μισθούς και τρεις συντάξεις: Ρουφιανιά για λίγο πάψε να χτυπάς με το σπαθί!

Πρέπει να αναγνωρίσουμε πάντως στους νεοφιλελεύθερους ότι μάχονται λυσσωδώς, πλην ανιδιοτελώς,  για να καταργήσουν το κράτος που θρέφει εκείνους και τα σόγια τους. Εκτός κι αν απλώς θέλουν να το φέρουν στο πρέπον μέγεθος, όσο χρειάζεται δηλαδή για να τρέφει εκείνους και τα σόγια τους.

 πηγή: paganeli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου