Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Κάλεσμα αλληλεγγύης στο Indymedia

529639_452424881504167_1878265752_n
Θα μπορούσαμε να αρχίσουμε τη νομική γκρίνια, αποδεικνύοντας πόσο “αντισυνταγματική” είναι η νομική συμπεριφορά των τριών εξουσιών της θλιβερής χώρας που λέγεται Γελλάδα. Να πιάσουμε το άρθρο 14 του Συντάγματος (Ελευθερία του τύπου) και ν’ αποδείξουμε ότι ακόμα και με αστικο”δημοκρατικά’ κριτήρια, η χθεσινή κίνηση Κυβέρνησης και Δικαστικής Εξουσίας, είναι πέρα για πέρα “παράνομη και αντισυνταγματική”.

Γελοίοι δικηγορίσκοι όπως ο Βορίδης ή και ο αριστερός…. Μανιτάκης, νομικοί-μέλη της Κυβέρνησης-υπάλληλοι των ελίτ, θα ψέλλιζαν νομικά αντεπιχειρήματα τα οποία θα καταρρίπταμε (με ιδιαίτερη ευκολία) μέσα στα πλαίσια της δικής τους επιχειρηματολογίας, μέσα στα πλαίσια του δικού τους “νομικού πολιτισμού” (όπως τους αρέσει να τον ονομάζουν)….

Αλλά έχει νόημα πια να “παίζει κανείς στο γήπεδο του αντιπάλου”;

Ούτως ή άλλως, η “Δικαιοσύνη” τους θα ήταν για γέλια αν δεν ήταν για κλάματα (αν δεν ήταν για πολλές φάπες).

Κρατάμε ότι οι Κυβερνώντες παραβιάζουν τους δικούς τους νόμους και επιμένουμε ότι δεν ποντάρουμε στους νόμους τους αυτούς, ότι δεν πιστεύουμε στην “Ελληνική Δικαιοσύνη” (όπως λένε διάφοροι αρλουμπολόγοι σε τηλεοπτικά κανάλια).

Ας βάλουν τους κώδικές τους εκεί που πρέπει. Έτσι κι αλλιώς η Αστυνομία καθαρίζει για όλους αυτούς (κυρίαρχα στρώματα και πολιτικό προσωπικό).

Με καθημερινούς, λυσσαλέους και εντεινόμενους αγώνες, στους δρόμους και παντού, όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε, παλεύουμε με κάθε πρόσφορο μέσο για μια κοινωνία ισότητας, ελευθερίας, δικαιοσύνης, αλληλεγγύης.

Μέχρι να τα καταφέρουμε, ας ξέρουν ότι, όπως η Τυφλή Δικαιοσύνη τους βλέπει καθαρά αυτό που θέλει με το ένα μάτι (ή και με τα δύο), έτσι κι εμείς, ακόμα και στον ύπνο μας, έχουμε τα μάτια ανοιχτά και μας απασχολεί μία μόνο υπόθεση: η επανάσταση.

Κι αν κάποιοι κοιμούνται, ακόμα και σε κατάσταση εγρήγορσης, καιρός είναι να ξυπνήσουν ή να το βουλώσουν μια και καλή και να πουν ξεκάθαρα αν είναι με τη συντήρηση ή με τα κινήματα που δημιουργούνται από τα κάτω.

Όλοι στο κάλεσμα αλληλεγγύης ενάντια στην επίθεση της Κυβέρνησης στα μέσα αντιπληροφόρησης του ανταγωνιστικού κινήματος: το athens.indymedia.org, τον 98FM και το Ράδιο Ένταση, (αλλά και σ’ αυτά που από στιγμή σε στιγμή θα χτυπήσουν).

Σήμερα, Παρασκευή 12 Απρίλη στη 13:00 στην κεντρική πλατεία στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου
πρόσβαση με λεωφορεία :
608 από Ακαδημία
242 από σταθμό μετρό Κατεχάκη

πηγή: Eagainst

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου