Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Μίζες σε Πασόκους και Νεοδημοκράτες υπουργούς (Βίντεο)

Λογικά τα όσα ακούγονται στο βίντεο που παραθέτουμε δεν πρέπει να εντυπωσιάσουν κανέναν και σίγουρα τους αναγνώστες του μπλοκ μας. Κι αυτό γατί όσα παρουσιάζονται στο βίντεο δεν είναι τίποτα άλλο παρά η λειτουργία του καπιταλισμού, ενός συστήματος στο οποίο οι διαφθορά και οι μίζες είναι βασικό χαρακτηριστικό του.

 Στην προκειμένη περίπτωση ένας οδηγός που εκτελούσε και καθήκοντα σωματοφύλακα ενός καπιταλιστή ο οποίος νταλαβεριζόταν με δημόσια έργα –για δικούς του λόγους τους οποίους μας τους αναφέρει στο βίντεο- καταγγέλλει δημόσια τις μίζες που έδινε σε Πασόκους και Νεοδημοκράτες, «αρμόδιους» υπουργούς ώστε τα αφεντικά του να θησαυρίζουν κλέβοντας δημόσιο χρήμα.

 Αν και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη αντίληψη για να καταλάβει κανείς σε ποιον «εθνικό εργολάβο» αναφέρεται, και το ποιοι είναι οι μιζαδόροι υπουργοί, για ευνόητους λόγους αποφεύγουμε να αναφέρουμε ονόματα.

Σύμφωνα με το καταγγέλλοντα οι μίζες που τσέπωσαν Πασοκικά και Νεοδημοκρατικά λαμόγια ανέρχονται σε δισεκατομμύρια ευρώ. Οσο για το ότι αυτή η υπόθεση θα πάει στην δικαιοσύνη, όπως ακούμε, το μόνο που μπορεί να σχολιάσουμε είναι: «τώρα πιάσαμε τα λεφτά μας».
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου