Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

τα ΜΑΤ παίρνουν διαταγές από συχνότητα που δεν καταγράφεται

αναδημοσίευση από το ιστολόγιο

της κατάληψης Σινιάλο:

***
mpatsos

Η  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής σε έγγραφο που απέστειλε προς τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. κ. Ν. Παπαγιαννόπουλο την Παρασκευή 8 Δεκέμβρη και κοινοποιήθηκε στον Υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ κ. Ν. Σερέτη και τον Αττικάρχη κ. Ι. Λιούκα  αναφέρει: «πληροφορηθήκαμε από συναδέλφους της ΥΜΕΤ ότι στο Κέντρο Επιχειρήσεων διαβιβάζονται διαταγές από τη συχνότητα “83″ η οποία δεν καταγράφεται σε αρχείο και τούτο δημιουργεί μείζον θέμα και ερωτήματα: Για ποιο λόγο δεν γίνεται το ίδιο όπως στις άλλες συχνότητες; Τι εξυπηρετεί; Πως θα διαπιστωθεί, αν παραστεί ανάγκη, τι ακριβώς και πότε διαβιβάζεται η κάθε διαταγή και από ποιον;» …

 

Σύμφωνα με καταγγελία λοιπόν συνδικαλιστών αστυνομικών… τα ΜΑΤ δέχονται εντολές αλλά και επικοινωνούν μεταξύ τους μέσα από μια συχνότητα «μυστική»… με την έννοια ότι δεν καταγράφεται απολύτως τίποτε… Ας υπενθυμίσουμε ότι η καταγραφή της συνομιλίας του κέντρου επιχειρήσεων της αστυνομίας με το περιπολικό του Κορκονέα συνόδευσε επιβαρυντικά την δικογραφία του δολοφόνου τον χειμώνα του 2008. Ας υπενθυμίσουμε επίσης ότι ακριβώς βάσει αυτής της «μυστικής» συχνότητας δεν υπάρχει κανένα τεκμήριο για τη δολοφονική επίθεση διμοιρίας ΜΑΤατζηδων στον διαδηλωτή Γ. Καυκά την άνοιξη του 2011.
Ποια άλλη λογική μπορεί να τεκμαίρεται αν όχι αυτή της θεσμισμένης ατιμωρησίας, της επιτηδευμένης ασυδοσίας και της θανάσιμης τσογλανιάς των πιο επιθετικών κατασταλτικών σχηματισμών της αστικής δημοκρατίας ενάντια σε διαδηλωτές, αντιστεκόμενους, αγωνιζόμενους ανθρώπους; Κι αν δουλειά της «αντιπολίτευσης» είναι να κάνει επερωτήσεις και να ζητάει εξηγήσεις στη βουλή… για να αντιμετωπίζεται με ειρωνεία από το χρυσαυγίτικο γραφείο τύπου του υπουργείου δημόσιας τάξης… η «δουλειά» των αντιστεκόμενων είναι να εκπέμψουν στη δική τους εξεγερσιακή «συχνότητα» με επίγνωση της δολοφονικής ασυδοσίας των πραιτοριανών θεσμικά, επίσημα, ανοιχτά και με τη βούλα 83.

το βρήκαμε εδώ:  Risinggalaxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου