Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ


otan-h-adikia-ginetai-nomos
Στην Ιερισσό τα ΜΑΤ τρομοκρατούν “νόμιμα” ένα ολόκληρο χωριό. Στοπ. Ανακρίνουν γέροντες και μαθητές. Στοπ. Τσικνοπέμπτη και Έλληνες περιμένουν 2 ώρες στην ουρά της Βαρβακείου. Στοπ. Για ένα πιάτο φαΐ μέσα στην βροχή. Στοπ. Οι φούρνοι δεν πετάνε το μπαγιάτικο ψωμί. Στοπ. Το βάζουν δίπλα στα σκουπίδια για πεινασμένους. Στοπ.
Ναζιστής βουλευτής αθωώνεται με μπράβους μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου. Στοπ. Η δίκη για την Aegean Oil παίρνει για 7η φορά αναβολή. Στοπ. Ο Κόκκαλης αθωώθηκε για την σχέση Intrakom-Siemens. Στοπ. Ο Κεφαλογιάννης διορίζει τον χουντικό Ηλία Φιλιππακόπουλο ως διευθυντή της Ν.Δ. Στοπ. Ο Μπόμπολας πήρε δάνειο 92 μύρια για το MEGA. Στοπ. Ο Λάτσης ανοίγει εταιρεία real estate για ν’ αγοράσει γη σε τιμές ξεφτίλας. Στοπ. Ο ΟΠΑΠ θα πουληθεί για ένα κομμάτι ψωμί σε σχέση με την πραγματική του αξία. Στοπ.
Η Ν.Δ. έρχεται πρώτο κόμμα στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων. Στοπ. Ο καταζητούμενος συνεργάτης του υπόδικου τραπεζίτη Λαυρεντιάδη, μεταμφιέστηκε σε παπά και έφυγε από την Ελλάδα με 80 εκατομμύρια για να κάνει ζωή χαρισάμενη. Στοπ. Ο Βορίδης κάνει αντι-αριστερή ομιλία. Στοπ. “Ανεχτήκαμε για πολύ καιρό ιδέες που ήταν ξένες για τον Έλληνα” λέει. Στοπ. Κοιμηθείτε ήσυχοι. Στοπ.

πηγή:  Strange Journal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου