Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Επιβολή Δημοκρατίας

The Wall

Σκηνές από μία ομιλία. Εικόνες ενός εμφυλίου στη γέννησή του.

 

Αποσπάσματα της σημερινής ομιλίας του βουλευτή Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη, στη Λάρισα.

«Όποιος μιλήσει με επιστήμονες θα του πουν πως οι αυτοκτονίες προκαλούνται όταν το γενικότερο περιβάλλονστο οποίο ζούμε έχει τα χαρακτηριστικά της κατάθλιψης. Αυτό το κλίμα διαμορφώνεται από τα ΜΜΕ και όχι από την οικονομική κατάσταση της χώρας».

«Σήμερα ξεδοντιάζουμε την πολιτική βία της αριστεράς. Τώρα ανακαταλάβαμε τα κτίρια τους και περιορίζουμε τα φαινόμενα της βίας με αστυνομική επάρκεια. Αφαιρούμε το βασικό τους εργαλείο για να εμπεδωθεί η ελευθερία στη χώρα. Επιβάλουμε την ορθή λειτουργία της δημοκρατίας».

«Λέμε λοιπόν την αλήθεια και ετοιμαζόμαστε για την μεγάλη, την πραγματική μάχη. Η παράταξή μας κράτησε αυτή τη χώρα στον ελεύθερο δυτικό κόσμο και δεν επέτρεψε να γίνει σοβιετικό καθεστώς. Κερδίσαμε τη μάχη αλλά χάσαμε τον πόλεμο των ιδεών. Ανεχτήκαμε για πολύ καιρό ιδέες που ήταν ξένες για τον Έλληνα. Θα την κερδίσουμε όμως αυτή την μεγάλη μάχη γιατί αυτή είναι η μοίρα της παράταξής μας».

Συνταγματάρχης Γεώργιος Παπαδόπουλος:

«Οι Έλληνες δεν δύνανται να πιστεύουν εις τον κομμουνισμόν»


Την ίδια ημέρα:

  • Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς, στην προσπάθειά του να αποφύγει διαμαρτυρόμενους πολίτες του Μεσολογγίου, σύμφωνα με καταγγελίες, παρασύρει με το υπουργικό αυτοκίνητό τουτουλάχιστον τρεις από αυτούς.

  • Ο καταζητούμενος συνεργάτης του υπόδικου τραπεζίτη και βιομήχανου Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, μεταμφιεσμένος σε παπά και με 80 εκατομμύρια “στην τσέπη”, φεύγει ανενόχλητος από τη χώρα.

  • Εννιά ακόμη πολίτες της Ιερισσού προσαγάγονται στην Ασφάλεια, με τον αριθμό των προσαχθέντων να έχει ξεπεράσει τους εβδομήντα, μεταξύ των οποίων και ανήλικα παιδιά χωρίς καν την παρουσία των γονέων τους. Σημειώνεται ότι έχει προηγηθεί εισβολή των ΕΚΑΜ με ημιαυτόματα και η ρίψη χημικών στο σχολείο του χωριού.

  • Ένας πολίτης βασανίζεται από άνδρες των ΜΑΤ μπροστά στα μάτια εκατοντάδων συμπολιτών του.

     

Όπως πολύ γλαφυρά περιέγραψε ο πρώην πρόεδρος του πολιτικού σκέλους της Χούντας, Μάκης Βορίδης, και νυν συνεργάτης των σοσιαλδημοκρατών Ευάγγελου Βενιζέλου και Φώτη Κουβέλη, έτσι “επιβάλλεται η ορθή λειτουργία της δημοκρατίας“.

Όταν χαρακτηρίζαμε τη διαπόμπευση ασθενών γυναικών από τονΑνδρέα Λοβέρδο, προμήνυμα ναζισμού, ακουγόμασταν γραφικοί. Όταν διαμαρτυρόμασταν για τον εγκλεισμό μεταναστών σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπου σήμερα οι φρουροί τους τούς σπάνε τα κόκαλα  μας θεωρούσαν υπερβολικούς. Όταν χαρακτηρίζαμε την είσοδο του Βορίδη, από το παράθυρο, στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας ως κίνηση εκφασισμού της Δεξιάς, κάποιοι “μετριοπαθείς” κεντροαριστεροί έβλεπαν την είσοδο ενόςσυντηρητικού πλην αξιόλογου πολιτικού σε κόμμα εξουσίας.

Αν πούμε ότι σήμερα ο εν λόγω βουλευτής κήρυξε -έστω και ανεπίσημα- τον εμφύλιο στη χώρα, πάλι θα στραβώσουν τα μούτρα τους οι “μεταρρυθμιστικές δυνάμεις“;

Πόσο αλλοτριωθήκατε σύντροφοι; Πόσο μούχλιασε ο εγκέφαλός σας; Ως πότε νομίζετε ότι θα σας θεωρούν οι ιδεολογικοί απόγονοι ταγματασφαλιτών “φίλιες δυνάμεις” και δεν θα πάτε κι εσείς από “φίλια πυρά“;

Καληνύχτα σας. Πρέπει να κοιμηθώ νωρίς σήμερα γιατί αύριο θαυποβληθώ σε επέμβαση δημοκρατίας.

Zaphod

πηγή: Γαλαξιάρχης 

το βρήκαμε εδώ: Ώρα Κοινής Ανησυχίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου