Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

Είναι πραγματικά αστείο, ένα σοβαρό κίνημα όπως το δικό μας, να ασχολείται με τη Ν.Δ. Εμείς είμαστε το νέο και το ουσιαστικό και η Ν.Δ. είναι το απόλυτο απολίθωμα του 19ου αιώνα, η συνέχεια του κοτζαμπασισμού. Ας φτιάξουν ένα ειδικό μουσείο πολιτικής ιστορίας και ας συγκεντρώσουν όλες τις τακτικές, τους μηχανισμούς και τα παραμύθια που πουλούσαν δεκαετίες τώρα στον ελληνικό λαό, ώστε κάθε «επόμενος» να τα αποφεύγει. Θα είναι πιο χρήσιμο από το να συνεχίζουν την θλιβερή καταστροφική  οπισθοδρομική τους πορεία.
Εξήγγειλε ο Αντ. Σαμαράς 18 προτάσεις – μέτρα για την χώρα. Αμέσως ο πληρωμένος περίγυρος έσπευσε να τα αναμεταδώσει ως σωτήρια για την χώρα, προσποιούμενος τον άφωνο από το περιεχόμενό τους. Η χώρα και οι γραικύλοι της είναι για γέλια και για κλάματα.
Χαρακτηρίζουμε τις «προτάσεις» Σαμαρά αοριστολογική προεκλογική μπαρουφολογία που προσφέρει μόνο στην συνέχεια των αοριστολογικών προεκλογικών μπαρουφολογιών άλλων εκλογών και αποδεικνύει ότι τίποτα δεν άλλαξε στο κόμμα της δεξιάς.
Το πρώτο που έχει να αναρωτηθεί κανείς είναι: γιατί ο Σαμαράς και η Ν.Δ. όντας στην κυβέρνηση επί μήνες δεν φρόντισαν να είναι ήδη πραγματικότητα ή να έχουν τεθεί πολλά από αυτά ή να μην πραγματωθούν λίγους μήνες πριν, όσα αερολογώντας λένε ότι θα πάρουν πίσω ;    
Θα απαντήσουν ότι, τώρα τους ήλθε η «έμπνευση»… Τέτοια «έμπνευση», που προτείνουν μέτρα χιλιοειπωμένα και χωρίς καμία ευρηματικότητα, συνολική στόχευση και ουσιαστικό αποτέλεσμα. Πετάξανε 18 διαφορετικής φύσης προτασούλες – μερεμέτια και τις παρουσιάζουν ως σοβαρές και σημαντικές για την χώρα.
Ως προεκλογική μπαρουφολογία οι (ας τις πούμε) προτάσεις της ΝουΔουλας δεν έχουν και καμία πραγματική κοστολόγηση, αλλά και προσδιορισμό.
Την ώρα που έδιναν τα λεφτά του ΕΣΠΑ σε προτασούλες (όπως π.χ. αγορά γραφείου επαγγελματία, εξοπλισμός δικηγορικού γραφείου κ.α.) τώρα έρχονται ξανά και μιλάνε για το ΕΣΠΑ, χωρίς να λένε την κατεύθυνση. Οι άνθρωποι ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι το πρόβλημα της χώρας λέγεται έλλειψη παραγωγής. Αλλιώς θα το εντόπιζαν και θα έφτιαχναν ένα πρόγραμμα για την παραγωγή και όχι να τάζουν μαϊμού Ευρώ και θέσεις εργασίας – ανεργίας και επιδόματα αθλιότητας. Σχέδιο δεν είχαν, σχέδιο δεν έχουν !
Μοιράζουν προεκλογικά (δηλ. απατηλώς) υποσχέσεις για Ευρώ, μήπως και μαζέψουν τους συμπαθούντες που το σκέφτονται να ξαναγίνουν γραικύλοι και να τους ψηφίσουν. «Δώσε και μένα μπάρμπα…» λέγονται οι «προτάσεις» της Ν.Δ. και είναι ευνόητο, ότι αυτοί, ως συνήθως, δεν θα δώσουν, αλλά θα πάρουν. Μήπως ξεχνάμε τα ρεζιλίκια του Καραμανλή το 2004, που έταζε λαγούς με πετραχήλια και μετά ανακάλυψε την «απογραφή» για να τα πάρει;
Μήπως ξεχνάμε τους ψηφοφόρους με τα πεντοχίλιαρα το 2007;
Μήπως ξεχνάμε ποιος συνέχισε και επαύξησε επί 5,5 χρόνια την καταστροφή της χώρας; Για να αναλάβει μετά ο άλλος, ο «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» … .
Το πού κατάντησαν την χώρα το βλέπουμε όλοι… Απλά τους υπενθυμίζουμε ότι τόσα χρόνια κάναμε πως κοιμόμαστε. Τώρα ξυπνήσαμε για τα καλά και δεν χάβουμε τέτοιες προεκλογικές αρλούμπες.               
Επειδή ο ελληνικός τόσο σε αυτούς της ΝΔ, όσο και στους άλλους του ΠΑΣΟΚ, έδωσε πάμπολλες ευκαιρίες και τους ανέχτηκε τόσα χρόνια, τώρα πια δεν υπάρχει καμία ευκαιρία. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μην κατέβουν καν στις εκλογές. ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ, ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ.
Ο ελληνικός λαός οφείλει να συνεχίσει και να ολοκληρώσει τον δρόμο που ο ίδιος ξεκίνησε με τις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Δεν τους αντέχουμε άλλο, δεν θα τους ανεχθούμε άλλο!!!  
 
                                                                                                                             ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

το βρήκαμε εδώ: Λαϊκό Μέτωπο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου