Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Το καθίκι κι αν το αλλάζεις υπουργείο, καθίκι παραμένει

Το παλιοτόμαρο που ήταν υπουργός οικονομικών και διάλυσε την οικονομία, τώρα θα μας διαλύσει και το περιβάλλον μιας και είναι υπουργός του αντίστοιχου τομέα.
Σήμερα (στις 8 Ιουλίου) υπέγραψε την καταδίκη της Χαλκιδικής δίνοντας άδεια στην εταιρία “Ελληνικός Χρυσός” να αρχίσει τις εργασίες της. Σε λίγες μέρες δηλαδή, θα περιμένουμε τα ΜΑΤ να καταφτάσουν στην περιοχή για να γίνει ο διάλογος κατά τα πρότυπα της δημοκρατίας τους.

Η συγκεκριμένη επένδυση θα αποφέρει στο δημόσιο ταμείο μηδέν (0) έσοδα πλην τους φόρους που θα πληρώνουν οι εργαζόμενοι. Το μετάλλευμα δε θα φορολογείται καθόλου ούτε θα πηγαίνει μέρος του στα ταμεία του κράτους. Κοινώς χάρισμα στον Μπόμπολα. Η επένδυση βέβαια θα στραγγίσει τον υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής, θα καταστρέψει δεκάδες χιλιάδες στρέμματα υπέροχου δάσους, θα γεμίσει την ατμόσφαιρα ρύπανση που θα χαντακώσει τον τουρισμό της περιοχής όχι μόνο της Μ. Παναγιάς, αλλά όλης της Χαλκιδικής, συν το ότι η ρύπανση αυτή θα φτάσει και στη Θεσσαλονίκη.
Άν θέλει κανείς να το ψάξει περισσότερο, μπορεί να αρχίσει βλέποντας το blog της πρωτοβούλίας ενάντια στις βλαπτικότητες. Επίσης αν έχετε παιδιά και ζείτε στη Θεσσαλονίκη – Χαλκιδική, πετάξτε τα από το μπαλκόνι καλύτερα από τώρα καθώς θα πουν το νερό νεράκι και τον αέρα θα τον εισπνέουν από μποτίλιες όταν μεγαλώσουν.
Από την άλλη μπορείτε να αντισταθείτε…

Από το antipliroforisi.info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου