Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Καλή αξιοποίηση …στην Χώρα που κατοικείται απο τους ΤΖΑΜΠΑ και τους ΔΗΘΕΝ !


Τρομολάγνα ανθρωπάκια , φοβισμένα και κουτοπόνηρα άνθρωπο-υπόζωα , πολίτες κι’ εραστές της χώρας του ΔΗΘΕΝ , θρασύτατοι καπηλευτές του όρου ΕΛΛΗΝΑΣ : ΤΖΑΜΠΑ νομίζετε ότι σας δόθηκε αυτός ο ΆΓΙΟΣ ΤΟΠΟΣ και ΤΖΑΜΠΑ θα τον χάσετε !
Στο αχρηστεμένο ,από την Συναισθηματική Πανούκλα (βλέπε Βίλχελμ Ράιχ ) , μυαλουδάκι σας  , το ΔΩΡΕΑΝ , δεν γίνεται κατανοητό σαν ΔΩΡΟ (αποκτημένο με αίμα από τους Δωρητές) …. αλλά σαν ΤΖΑΜΠΑ !
ΤΖΑΜΠΑ και ΔΗΘΕΝ σαν τις μικρόψυχες ζωούλες σας , τις ευνουχισμένες ελπίδες σας , τις αλληλοκαταναλώσεις σας  που τους “λογίζεστε ” για ΕΡΩΤΕΣ , τα δια παντός εξοστρακισμένα “όνειρά σας ” , την παράκαμψη της συνείδησής σας που την έχετε κάνει “ιδεολογία ” και τρόπο ζωής , σαν την στείρα κατανάλωση που ταΐζετε τα ΠΑΙΔΙΑ σας προσπαθώντας να τους κρύψετε τί στ’ αλήθεια συμβαίνει  και να τα καταντήσετε θλιβερές καρικατούρες του μίζερου εγώ σας.

ΤΖΑΜΠΑ και ΔΗΘΕΝ … τα διαθέτετε και τα δύο σε αφθονία , σαν το απύθμενο θράσος σας να νομίζετε πως έχετε οτιδήποτε κοινό με το ΕΛΕΥΘΕΡΟΦΡΩΝ ΩΝ που η ανθρωπότητα γνώρισε σαν ΕΛΛΗΝΑ !
Λιάστε τα πλαστικοποιημένα σας κορμάκια στον ΗΛΙΟ της ΕΛΛΑΔΑΣ , ενώ η βουνοκορφή λίγα χιλιόμετρα πιο πάνω καίγεται , ενώ η ΧΩΡΑ βιάζεται και ξεπουλιέται … κι ‘ από Σεπτέμβρη κάντε και καμιά πορειο – παρέλαση … έτσι για το ξεκάρφωμα !!!!
Συνεχίστε  απτόητοι να σέρνεστε , να γλύφετε , να αλληλομικροκλέβεστε , να ρουφιανέβεστε , να παρακαλάτε για οίκτο , να ψηφίζετε άχρηστους , να μην κοιτάτε ΠΑΝΩ αλλά τα θλιβερά σας ποδάρια , να “ξεπουλιέστε στο Γιουσουρούμ για ένα κουστούμ”, να πουλάτε φτηνά υποκατάστατα του ΕΡΩΤΑ και της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ !
Συνεχίστε , στο “τάχαμου μια χαρά ” ΚΕΝΟ σας , μπας και “σας παραχωρηθεί “  …”ΑΝΩΘΕΝ”…. λίγο ακόμα ΤΖΑΜΠΑ και πολύ περισσότερο ΔΗΘΕΝ !!!
ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ !

πηγή: Πλατεία Μολάων 
το βρήκαμε εδώ: Ραμνουσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου