Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ήρθαν


ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ (σύζυγος επαναστάτη βάρδου και πρώην υφυπουργός, σήμερα ξεχασμένη απ’ το θεό ):Διαφωνώ απόλυτα με την άποψη νομιμοποίηση εδώ και τώρα(σσ για την απεργία πείνας στην υπατεία). Εκτός του ότι δε γίνεται να γίνει, είναι και μία πολύ εύκολη και επιπόλαιη τακτική αντιμετώπισης σ’ αυτούς τους ανθρώπους. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν κουλτούρα, είναι διαφορετικοί, άλλοι ήρθαν να περάσουν και να φύγουν. Τι σημαίνει νομιμοποίηση; Παιδομάζωμα; Με το ζόρι ντε και καλά να σε κρατήσω στην Ελλάδα;

ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ (εθνοφασίστας δικηγόρος, σύμβουλος πρωθυπουργού με εξαιρετικά rich πελατολόγιο): Είναι λοιπόν καιρός για άνοιγμα προς τη βάση των ΑΝ.ΕΛ. και της Χρυσής Αυγής, χωρίς προσβολές ή συγκρουσιακά συνθήματα αλλά με πρακτικές πολιτικές/καταπολέμηση λαθρομετανάστευσης κι εγκληματικότητας, στιβαρή εξωτερική πολιτική, αποκατάσταση της αμυντικής μας ισχύς, όχι μόνο σε υλικό αλλά και με αξιοπρεπείς αποδοχές του προσωπικού, γερό χτύπημα της ανεργίας με άμεση εκκίνηση των μεγάλων έργων, επανελλήνιση της Παιδείας

ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΙΤΑΝΟΣ (παπαδοπαίδι με έμφαση στα άσματα χριστιανικής απάτης):Ήθελα να κάνω αυτό που κάνει η χρυσή αυγή. Να σπάσω το κεφάλι των μαύρων με τα cd που πουλάνε/γουστάρω τον τσαμπουκά της χρυσής αυγής.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ(δεξιός καραγκιόζης διασκεδαστής ψηφοφόρων ,πρώην υπόδειγμα νοικοκύρη κλέφτη):Η ΝΔ και η χρυσή αυγή είναι αδελφά κόμματα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ(σκυλοκλαψομούνης βάρδος με τις βραδινές αρπαχτές να μην πηγαίνουν καλά τελευταία):Εγώ προσωπικά τα σλογκανάκια του στυλ «ακραία δεξιά» ή «ακραία αριστερά» που χρησιμοποιούν κάποιοι για να εκφοβίσουν τον κόσμο τα ακούω βερεσέ.Κι εγώ αν αυτά τα κόμματα διαχειριστούν με σωστό τρόπο και σεβασμό τα προβλήματα των Ελλήνων, είμαι ο πρώτος που θα τα ψηφίσει.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ(μόνιμα ζαλισμένος εθνικόφρων πρωθυπουργός με το επικίνδυνο σύνδρομο Ιούλιος Καίσαρας):Η λαθρομετάστευση είναι ένα πρόβλημα που διογκώνεται και κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε. Οι πόλεις μας έχουν καταληφθεί από παράνομους μετανάστες, εμείς θα τις ανακαταλάβουμε.

ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ(κιτς νεόπλουτος σκυλοέντεχνος,κακέκτυπο αντίγραφο του Frank Zappa):Εγώ υποστηρίζω το δίκαιο από όπου κι αν προέρχεται.Η Χρυσή Αυγή μέσα στη Βουλή είναι το φόβητρο κάποιων ανθρώπων οι οποίοι πατροπαράδοτα δρούσαν ανεξέλεγκτα, φασιστικά/Τι θα πει ρατσιστής στα ελληνικά; Φυλετιστής. Ναι. Δεν υπάρχουν φυλές; Σαφώς και υπάρχουν. Το παιδάκι μου δεν θέλω να είναι ημίλευκο. Είναι κακό αυτό;

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ(πρώην επαναστάτης καλλιτέχνης, αντιχουντικός που συγχρωτίζεται με χουντικούς βασιλιάδες και mega rich):Μία λύση θα ήταν να μεταφερθούν οι παράνομοι μετανάστες σε μισοαφημένα νησιά ή χωριά, για να καλλιεργήσουν τη γη και να ζήσουν με τη βοήθεια του ΟΗΕ, γιατί μόνοι μας δεν μπορούμε. Κι όταν επιτέλους δεήσει η Ευρώπη να σχεδιάσει κοινή πολιτική για τους μετανάστες και φύγουν οι άνθρωποι, τότε οι ιδιοκτήτες των εγκαταλελειμμένων σπιτιών σε χωριά και νησιά μας, θα ‘χουν το σπιτάκι τους συντηρημένο κι απ’ έξω κανένα αμπέλι ή χωράφικαλλιεργημένο/ Να καθαριστεί το Ιστορικό Κέντρο, που δεν είναι μόνο δικό μας, αλλά όλης της Ευρώπης. Εδώ γεννήθηκε η Δημοκρατία, το Θέατρο, η Φιλοσοφία και η ίδια η Ευρώπη. Και τώρα είναι ανθρώπινη χωματερή, κρανίου τόπος, έτσι θα το αφήσουμε;

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ(η επιτομή του Hellina αρσενικού):Δυστυχώς μετά λύπης μου διαπιστώνω ακόμα μια φορά ότι ζούμε την εποχή που κυβερνούν τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης. Μιλάω για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γιώργο Κατίδη που ενώ το παιδί τούς λέει ότι ήταν μια αυθόρμητη κίνηση αυτοί επιμένουν στην ”πυρά”. Κάθε φορά κάποιον πρέπει να κάψουν για να αποδεικνύουν ότι είναι δημοκράτες. Να λοιπόν γιατί ο λαός που δεν μασάει κουτόχορτο ψηφίζει Χρυσή Αυγή.

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ(φιλελεύθερη κοινοβουλευτική βδέλλα, αντιπρόσωπος της siemens στην Ελλάδα):Εμένα η χρυσή αυγή μου φέρεται με το σεις και με το σας.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ(τραπεζικός εκπρόσωπος μεταμφιεσμένος σε δημοσιογράφο):Αν ο ΣΥΡΙΖΑ φλερτάρει με το ΚΚΕ γιατί να μην υπάρξει μια συντηρητική κυβερνητική συμμαχία που θα στηρίζεται από μια «σοβαρότερη» Χρυσή Αυγή/Σε τελική ανάλυση ο εθνικισμός δεν είναι ντροπή.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ(πρώην εθνικοσοσιαλιστοφιλελεύθερος υπουργος):Είχα προειδοποιήσει στους πιο υψηλούς τόνους ότι το AIDS αυξάνεται δραματικά στη χώρα μας και ότι ένα μέρος του προβλήματος προκύπτει από τη λαθρομετανάστευση και την αδήλωτη πορνεία / Έλληνες οικογενειάρχες πηγαίνουν στους οίκους ανοχής μεταφέροντας έτσι τη νόσο στα σπίτια τους /Η Χρυσή Αυγή είναι αυθεντικό κίνημα.

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ(τα φράγκα από τα σαχλοσίριαλ τελείωσαν,ο ναζισμός καλώς μας ήρθε):Είμαστε ένα κράτος μπάτε σκύλοι αλέστε. Όταν λοιπόν το κράτος δεν παρέχει ασφάλεια, ο κόσμος στρέφεται αλλού. Τι σας κάνει εντύπωση λοιπόν; Αφήστε που η χρυσή αυγή είναι συνεπέστατη στα όσα λέει. Δεν παρεκκλίνει σε τίποτα από τις προγραμματικές της δηλώσεις.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ (κρατικοδίαιτος φασιστικός εμετός):Εγώ κυρίες και κύριοι αν λάβω υπόψιν μου ότι η ΧΑ είναι εκτός συνταγματικού τόξου, πρέπει να πω ότι 1 εκατομμύριο άνθρωποι στην Ελλάδα είναι εκτός συνταγματικού τόξου.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ (φιλελεύθερη φασιστική καταιγίδα): Όσοι πιστεύουμε στην δημοκρατία οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Χρυσή Αυγή – και σοβαρολογώ απολύτως.

ΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΣ(δημοσιογραφικό πλυντήριο γερμανικής κατασκευής. Καθαρίζει,ξεπλένει, στεγνώνει κάθε λογής λαμόγια):Γιατί όχι εθνικοσοσιαλιστές;

ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ(ο στρατηγός άνεμος):Βεβαίως συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή/Η Χρυσή Αυγή δεν είναι απειλή για τη Δημοκρατία.

(το παραπανω είναι εμπνευσμένο από το jungle report συμπληρωμένο με επιπλέον εμέσματα.Δυστυχώς είναι ανθρωπίνως αδύνατον κάποιος να κάτσει και να μαζέψει τις χιλιάδες φιλοφασιστικές δηλώσεις των “επωνυμων” από την αρχη της μνημονιακής περιόδου ως σήμερα.)


«Ερχόμαστε» γκαρίζουν οι απόγονοι των ναζί εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια.Λιγοι τους πήραν στα σοβαρά.Άλλωστε τα «γυμνασμένα παλικάρια» δηλώνουν ενθικιστές ,ιδεολόγημα απολύτως ταιριαστό  με τα αποδεκτά στερεότυπα του ευλογημένου έθνους.

Βοά το διαδίκτυο από άμεσες ρατσιστικές απειλές προς τους «άπλυτους» και τα «λαθροορκ» με την ανοχή της εξαιρετικά ευαίσθητης στα γιαουρτώματα επίσημων λακέδων ,αστικής δικαιοσύνης .

Στενάζουν οι δρόμοι από τα αιματηρά πογκρόμ με την αρωγή των μπάτσων.

Τα κυβερνητικά σαλόνια θα τους τάραζαν στη νομιμότητα αλλά είναι πολύ απασχολημένα με τη σωτηρία της πατρίδας. Το timing είναι είναι καλύτερο από ποτέ. Το δήλωσε και ο Μπάμπης των τραπεζών.Το ξέπλυμα των ναζί γίνεται σε καθημερινή βάση από τα σκουπιδοκάναλα.Η οικονομία δεν χωράει περιττά βαρίδια και κάποιος πρέπει να βγάλει σε πέρας την βρομοδουλειά.

Για τους πιο ανθεκτικούς στις προπαγάνδες των κυβερνήσεων ,οι φασίστες βρίσκονται συνεχώς μέσα στα πράγματα εδώ και δεκαετίες παίρνοντας διάφορες κρατικές μορφές .Απλά το «ελληνικό οικονομικό θαύμα» δεν χρειάζονταν μέχρι πρόσφατα τα αντιαισθητικά του δεκανίκια και γιαυτό οι απόγονοι των ναζί δρούσαν κρυμμένοι ,αλλά ξεπλυμένοι και νομιμοποιημένοι, στο παρασκήνιο. Έρχονταν αραιά και που στο προσκήνιο, όποτε η κατάσταση εκτρέπονταν της κανονικής.

Ήρθαν λοιπόν και κατεργάζονται συνεχώς καλά οργανωμένα δολοφονικά σχέδια.

Η αρχή έγινε με αυτούς που γεννήθηκαν με τα μη αποδεκτά γονίδια. Τώρα μια λοξή ματιά στο ρεμάλι τη στιγμή που σου κολλάει στη μούρη το ναζιστικό φυλλάδιο ,μια περίεργη εμφάνιση ή μια ύποπτη αφισοκόλληση ,είναι αρκετά για να δοθεί το σύνθημα και σε ελάχιστο χρόνο να γεμίσει ο τόπος με καλά εξοπλισμένους δολοφόνους.

Οι ηλίθιοι που τους ψήφισαν, φαντάζονταν εξτρεμιστικές καταστάσεις με κρεμάλες προδοτών και εθνικιστικά πιλάφια όμως τα ναζιστικά απορρίμματα δεν ακουμπάνε κανένα από αυτούς που κατουράνε καθημερινά στους τάφους χιλιάδων αδύναμων ανθρώπων.

Ο φασισμός μπορεί να έχασε ,αλλά προσαρμόστηκε στο μεσοδιάστημα και επέστρεψε δριμύτερος .Καιρός να πάει πάλι στο διάολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου