Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Απεργώ γιατί.. (2)

Το αυτοδιαχειριζόμενο στέκι σας καλεί σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση που πραγματοποιούν οι εκπαιδευτικοί της πόλης στην πλατεία Ειρήνης τη Δευτέρα 16/9 στις 11.30 πμ 
(στις 10 το πρωί υπάρχει συνάντηση των απεργών καθηγητών στο 1ο Γυμνάσιο για να μοιραστούν σε όλα τα σχολεία της πόλης με σκοπό τη στήριξη της απεργίας.)
Η ανοιχτή απεργιακή επιτροπή θα αποφασίσει πότε θα συναντηθεί με γονείς κλπ  μετά τη συγκέντρωση της Δευτέρας (πολύ πιθανό η συνάντηση να πραγματοποιηθεί την Τρίτη) για να αποφασιστούν οι επόμενες δράσεις.


Αυτός ο αγώνας είναι και δικός μας. Ξεκινά από συγκεκριμένα προβλήματα ενός κλάδου, αλλά και της δημόσιας εκπαίδευσης συνολικά και του σχολείου (=εργοστασίου παραγωγής εξειδικευμένων εργατών όπως οραματίζονται κάποιοι ή ανέργων που αναγκάζονται να μεταναστεύσουν) και απλώνεται σε όλο το φάσμα της βαρβαρότητας που ζούμε.
Όπως συνολική είναι η επίθεση που δεχόμαστε, γενικευμένη πρέπει να είναι και η μάχη που ξεκινούν οι εκπαιδευτικοί και οφείλουμε να στηρίξουμε όλοι: άνεργοι, εργαζόμενοι, φοιτητές, μαθητές και γονείς, για να μη ζήσουμε εμείς και οι επόμενες γενιές σα δούλοι, όπως λέει και το σύνθημα. Μαζικά και αποφασισμένα, μόνο έτσι θα κερδίσουμε.

Aς δούμε και τι απαντούν οι καθηγητές στο γιατί απεργούν: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου