Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Επιστολή Εμπορικού Συλλόγου προς βουλευτές του Ν. Κιλκίς

Μέσα στις επόμενες ημέρες, πιθανότατα θα κληθείτε να ψηφίσετε , για μια ακόμη φορά στη Βουλή των Ελλήνων το Μνημόνιο που συνοδεύει τη νέα δανειακή σύμβαση. Έχει αποδειχθεί περίτρανα η αποτυχημένη τακτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση, να υποκύπτει στις όποιες σαδιστικές υποδείξεις των Εταίρων, των οποίων ο μόνος σκοπός είναι η διάλυση του ελληνικού κράτους και η μετατροπή της χώρας μας σε τριτοκοσμική αποικία. Δεν χρειάζεται να σας μεταφέρουμε την απογοήτευση, τη δυσαρέσκεια και την απόγνωση των συμπολιτών μας. Είναι γνωστές οι συνέπειες της τροϊκανής πολιτικής πανελλαδικά και στον τόπο μας ειδικότερα, με τις ιδιαιτερότητές του. Πέρα από τη λαίλαπα των μέτρων, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τον αθέμιτο ανταγωνισμό της αγοράς των γειτονικών χωρών, τη μηδενική ανάπτυξη μιας παραμεθορίου, κατά τα άλλα, και το ξεπούλημα των εδαφών του νομού με το προσωπείο των μεταλλείων.

Ο Εμπορικός κόσμος έχει τοποθετηθεί επανειλημμένα μέσω των τοπικών και ομοσπονδιακών του οργάνων πάνω στη μνημονιακή πολιτική και με την πιο πρόσφατη επιστολή προς τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης. Εμείς οι Κιλκισιώτες έμποροι και επαγγελματίες, είμαστε αντίθετοι με όλα όσα μας έχουν απαξιώσει και καταρρακώσει ηθικά και ψυχολογικά και μας έχουν αποδεκατίσει οικονομικά. Η αγορά μας ψυχορραγεί και μέσω του νέου μνημονίου οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην εξόντωση. Οι μόνοι εκπρόσωποι και εκφραστές αυτής της απόγνωσης είναι οι αιρετοί του νομού που οφείλουν να μεταφέρουν τις θέσεις μας και να προασπιστούν τα συμφέροντά μας.
Αποδείξτε, λοιπόν, στον εντολέα και , εργοδότη σας λαό του Κιλκίς πως ο ρόλος σας στη Βουλή δεν είναι διακοσμητικός και πως δεν είστε απλά μαριονέτες στα χέρια των ηγεσιών των κομμάτων.
Καταψηφίστε τη συμφωνία με τα σκληρότερα μέτρα λιτότητας που έχουν ληφθεί ποτέ, που υποβαθμίζουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο διαβίωσης των Ελλήνων και διαλύουν κυριολεκτικά την κοινωνία μας.
Καταθέστε ανοικτά τις απόψεις και τις προτάσεις σας, οι οποίες θα μεταφραστούν και σε ψήφο στη Βουλή. Αναλάβετε δημοσίως την ευθύνη της τοποθέτησής σας έναντι των συμπολιτών σας.
Διαφορετικά, υποστείτε τις συνέπειες και αντιμετωπίστε τη λαϊκή ετυμηγορία των επερχόμενων εκλογών.
Εν αναμονή της απάντησης σας

Από kilkisdaily

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου