Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Οι πουτάνες θα μας σώσουν...

 Οίκος ανοχής πρόσφερε καταφύγιο σε άστεγους

Ουρές σχηματίζουν οι άστεγοι έξω από έναν οίκο ανοχής της Αυστρίας, καθώς ο Έλληνας ιδιοκτήτης του, όπως αναφέρουν οι croatiatimes, αποφάσισε να διαθέσει τα δωμάτια δωρεάν σε ανθρώπους που κοιμούνται σε πολικές θερμοκρασίες.
Πρόκειται για τον Πήτερ Λάσκαρης ο οποίος θεώρησε πως είναι τραγικό να υπάρχουν άνθρωποι που κοιμούνται στους -20 και έτσι αποφάσισε να διαθέσει σε 10 άστεγους για κάθε βράδυ ένα κρεβάτι στον οίκο ανοχής για ελεύθερη παραμονή, συμπεριλαμβανομένων ενός ζεστού ντους και γεύματος. Βέβαια τόνισε ότι «άλλες υπηρεσίες δεν συμπεριλαμβάνονται»
Ο κ. Λάσκαρης είπε πως «Εμείς δεν έχουμε πραγματικά μεγάλη δουλειά με το τόσο κρύο και ούτως ή άλλως είναι οι σχολικές διακοπές - πολλοί άνθρωποι βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους.Πολλά από τα δωμάτια μας είναι κενά και θα ήταν ντροπή να μην τα χρησιμοποιήσουμε για καλό σκοπό. Σε αυτές τις κρύες θερμοκρασίες κανείς δεν πρέπει να μείνει έξω στους δρόμους».
Τέλος σημειώνει: «Τα καταφύγια των αστέγων είναι τελείως γεμάτα. Οι άνθρωποι χρειάζονται ένα ζεστό μέρος για να μείνουν. Δίνοντας 10 δωμάτια σημαίνει ότι έχουμε μόνο πέντε δωμάτια που θα παραμένουν ανοικτά για τον οίκο ανοχής μας και αυτά λειτουργούν κανονικά. Κανένα από τα κορίτσια μου δεν παραπονιέται - θα τα καταφέρουν... έχουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια για τους άστεγους».

Μαργαρίτα Μπρίγκου για το http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου