Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Πρωτοβουλία για τον Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο Κρουσσίων







Δευτέρα 11/2/2013 στις 7:00 μ.μ. στην Αίθ. Επιμελητηρίου Κιλκίς
 
Πρωτοβουλία για το μέλλον του Βοτανικού Κήπου Κιλκίς αναλαμβάνουν τρεις φορείς του Κιλκίς, καλώντας σε σύσκεψη παράγοντες και φορείς του νομού:

Βουλευτές Κιλκίς, ΕΛΓΟ-Δήμητρα , Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Δήμαρχος Κιλκίς, Δήμαρχος Παιονίας, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κιλκίς, Δ/ντρια ΚΓΕΒΕ, Προέδροι ΕΑΣ Κιλκίς και Παιονίας, ΑΝΚΙ Κιλκίς, ΜΥΡΕΨΟΣ, Δήμαρχος Ηράκλειας, Οικοπεριηγητής, Ξενοδοχείο Κρούσσια.
"...Επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια φορείς και πολίτες του Δήμου Κιλκίς, με εθελοντική εργασία προσπάθησαν να συντηρήσουν, όσο ήταν εφικτό, την όλη κατάσταση. Αυτό όμως δεν ήταν και δεν είναι σε θέση να δώσει λύσεις στα χρόνια προβλήματα του Κήπου και πολύ περισσότερο δεν μπορεί να δώσει διεξόδους στους αναπτυξιακούς και ερευνητικούς σκοπούς του όλου εγχειρήματος.

Οι παρακάτω υπογράφοντες φορείς, με αισθήματα ευθύνης, παίρνουμε την πρωτοβουλία να καλέσουμε θεσμικούς φορείς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του νομού Κιλκίς για μια διεξοδική συζήτηση στην κατεύθυνση δρομολόγησης και επίλυσης των προβλημάτων που απασχολούν τον Βοτανικό Κήπο και γενικότερα τον ορεινό όγκο Κρουσσίων."

Οικοκοινωνική Δράση,
Κοινωνία Πολιτών ν. Κιλκίς,
Μέτωπο κατά των Μεταλλείων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου