Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Τα ΜΑΤ χτυπούν γυναίκες στις Σκουριές (VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

skouries mat1
Τον τρόπο με τον οποίο οι αστυνομικοί επιτέθηκαν στις γυναίκες στις Σκουριές, μετέφερε στο ThessToday αυτόπτης μάρτυρας. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Όλα έγιναν την ώρα που ανέβαιναν οι γυναίκες στο Χονδρό Δένδρο. Άνδρες των ΜΑΤ είχαν κόψει τον δρόμο κάνοντας ένα μπλόκο. Οι γυναίκες ζητούσαν να περάσουν για να συνεχίσουν την ειρηνική τους πορεία, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν τους επέτρεπαν τη διέλευση. 
Εκείνη τη στιγμή
στο σημείο έφτασε ένα τζιπ της αστυνομίας και ο αξιωματικός που επέβαινε σε αυτό ζήτησε από τις γυναίκες να ανοίξουν τον δρόμο για να περάσει. Μια γυναίκα του απάντησε, ότι "αφού δεν μας αφήνετε να περάσουμε, εμείς γιατί να σας αφήσουμε;". Τότε ο αστυνομικός έδωσε εντολή
η γυναίκα να συλληφθεί. Όσες ήταν κοντά επιχείρησαν να την τραβήξουν μακριά από τους αστυνομικούς, οι οποίοι άρχισαν να χτυπάνε με βία, χρησιμοποιώντας τις ασπίδες και τα γκλόμπ. Η μανία τους ήταν τέτοια, λέει η αυτόπτης μάρτυρας, που ένας αστυνομικός άρπαξε μια γυναίκα από το κόκκινο μαντήλι που φορούσε στο λαιμό και την έσερνε κάτω, τραυματίζοντας την στον αυχένα. Σε αυτό το σημειο τραυματίστηκε στο χέρι και η μία από τις συνολικά 3 συλληφθείσες, οι 2 εκ των οποίων είναι από την Ιερισσό και η μία από τα Νέα Ρόδα.
Η γυναίκα που τραυματίστηκε στον αυχένα, δεν είχε συλληφθεί. Πήγε στο νοσοκομείο Πολυγύρου όπου και ζήτησε γνωμάτευση για τον τραυματισμό της, την οποία ενδεχομένως χρησιμοποιήσει για να καταθέσει μήνυση. Της τοποθετήθηκε νάρθηκας στο λαιμό και αποχώρησε.


πηγή: thesstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου