Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Εθελοντική εργασία στον Βοτανικό Κήπο

Συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια και ακόμη η πολιτεία δεν έχει επιλύσει τα θεσμικά και λειτουργικά προβλήματα του Βοτανικού Κήπου Κρουσσίων. Η Κοινωνία του Κιλκίς αγωνιά και δείχνει το ενδιαφέρον της για την οριστική λύση του προβλήματος και επιδιώκει την επιβίωση του κήπου με κάθε τρόπο. Η συνέχιση της λειτουργίας του είναι ζωτικής σημασίας για τον τόπο και μας αφορά όλους.
Η Κοινωνία Πολιτών Κιλκίς σε συνεργασία με την Οικοκοινωνική Δράση και την συντονιστική Επιτροπή του Μετώπου ενάντια στα Μεταλλεία, σας καλεί για εθελοντική εργασία περιποίησης του Βοτανικού Κήπου τις Κυριακές 29/4, 13/5, και 20/5 στον Βοτανικό Κήπο (Ποντοκερασιά Κιλκίς ).
Απευθυνόμαστε στους πολιτιστικούς φορείς, τους Προσκόπους, σε περιβαλλοντικές οργανώσεις, σε Κοινωνικές ομάδες και σε κάθε καλοπροαίρετο συμπολίτη μας.
Απαραίτητη ενδυμασία εργασίας, γάντια και μικροεργαλεία αν υπάρχουν. Οι εργασίες που πρόκειται να γίνουν αφορούν σκαλίσματα, ξεβοτανίσματα, επιδιορθώσεις, κλαδέματα, κούρεμα γκαζόν, βαψίματα κ.ά
Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.
Την τελευταία Κυριακή θα οργανωθεί μια μικρή γιορτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου