Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ ΖΩΦΟΡΟΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΑΡΙΑ !



DOLOFONOI


του Mind the Gap

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ! ΕΝΑΣ ΖΩΦΟΡΟΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΑΡΙΑ !

Ένας λαθροζώντανος στη γαλαρία δεν έχει ακυρώσει τη ζωή του !

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ !

Ειδοποιήστε την αστυνομία, την κυβέρνηση, τις τράπεζες !

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !

Για όνομα του θεού, ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΖΩΦΟΡΟΘΕΤΙΚΟΣ ! κάποιος να πατήσει το κουμπί έκτακτης ανάγκης, βοήθεια, ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΖΩΗ, ΣΑΣ ΛΕΩ, ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΖΩΗΣ !

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ !


Μα δεν υπάρχει πια κανείς υπεύθυνος εδώ ;

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ! , επαναλαμβάνω : ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ !

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΠΡΟΣΟΧΗ !

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΖΩΗΣ, ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ !

ΕΙΝΑΙ ΖΩΦΟΡΟΘΕΤΙΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙ ΖΩΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΖΩΗ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΖΩΗ !

Μα επιτέλους δεν υπάρχει κράτος ; Που είναι οι εισπρακτικές εταιρίες, οι επενδυτές, οι εργοδότες ; Η εκκλησία ; Ένα σχολείο να του μάθει τρόπους ;

Καλέστε κάποιος τους δικαστές, τους υπουργούς, έναν τοκογλύφο ρε παιδιά, ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, 

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΖΩΦΟΡΟΘΕΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΓΑΛΑΡΙΑ  !

Μα έχουν διαλυθεί τα πάντα σε αυτή τη χώρα ;

Έναν ιδιώτη ρε παιδιά, φωνάξτε έναν ιδιώτη ! Μία κατάσχεση κάντε μια κατάσχεση, κατασχέστε τη ζωή του, ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ !

Πως κυκλοφορεί εκεί έξω μολυσμένος με ζωή, λαθροζώντανος, χωρίς προφυλάξεις, φορέας ζωής ; Πώς ξέφυγε απ τους ελέγχους, ποιος του έδωσε άδεια να ζεί ; Ποιος του έδωσε το δικαίωμα να ζει χωρίς να ακυρώσει τη ζωή του ;

ΘΑ ΜΑΣ ΜΟΛΥΝΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΒΟΗΘΕΙΑ !

Μα δεν υπάρχει ένας εδώ που να κάνει τη δουλεία του σωστά σε αυτή τη χώρα ; Τριτοκοσμικοί μια ζωή, δε θα γίνουμε ποτέ Ευρώπη εμείς ;

Έναν διανοούμενο, ας φωνάξει κάποιος έναν διανοούμενο, ρε παιδιά ! Έναν πανεπιστημιακό που να χει ζήσει στα Παρίσια, στην Εκάλη, έστω στο Κολωνάκι του παλιού καιρού, κάποιον να μας εξηγήσει πως με την επιβίβαση πρέπει να ακυρώνεις τη ζωή σου ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, κάποιος να εξηγήσει πως έτσι είναι ο πολιτισμός, κάποιος να κάνει ένα κήρυγμα ηθικής !

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΖΩΗ, ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !

Εμείς τι είμαστε δηλαδή που ακυρώσαμε τις ζωές μας, εντιμότατα, συνεπέστατα και νομιμότατα ; Κορόιδα ; Τι θα πει παιδί είναι; Τι θα πει δεν είχε;

Και ποιος του επέτρεψε να είναι παιδί, ποιος το άφησε να γεννηθεί χωρίς να έχει ;  Εμείς για ποιους ακυρώνουμε τη ζωή μας τόσα χρόνια ; Για τα παιδιά δεν το κάνουμε ; Για τα νόμιμα παιδιά, τα καλά παιδιά, τα παιδιά αυτών που έχουν ! Και για να έχουν περισσότερα αυτοί που έχουν δικαίωμα στο να κάνουν παιδιά που να έχουν περισσότερα. Για αυτό πρέπει να ακυρώνουμε όλοι μας τις ζωές μας, χωρίς εξαίρεση. Τι είναι αυτή η αξιοπρέπεια τέλος πάντων, που την ψιθυρίζουν κάτι αναιδέστατοι ελευθεροφιλόφιλοι ; Τρώγεται η αξιοπρέπεια ; Κοιτάτε τη δουλεία σας ρε να πάει μπροστά ο τόπος, ακυρώστε ρε να γίνουμε επιτέλους κράτος !

ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΝΕΠΕΙΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ !

ΒΟΗΘΕΙΑ ΖΩΦΟΡΟΘΕΤΙΚΟΣ !

ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ, ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΙΧΝΟΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗΣ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ;


Επιτέλους, να ένας υπεύθυνος, με το πάσο του ο τεμπέλης, ε βέβαια… δημόσιος υπάλληλος …

Έναν ιδιώτη ρε παιδιά να μας βάλει όλους σε τάξη.

Αξιοκρατία !

Αμφισβητείς την χρησιμότητα της δουλείας σου ; σπίτι σου ! άχρηστε αντικοινωνικέ τεμπέλη ! λυπάσαι τους συνανθρώπους σου ; σπίτι σου αντιπαραγωγικό σίχαμα !

Κάνεις καλά τη δουλεία σου και δεν αντιμιλάς ; μπόνους και επιβράβευση. Έναν Ιδιώτη να μας βάλει σε τάξη να γίνουμε όλοι σωστοί ιδιώτες, “τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι”, ιδιώτες πως το λένε στα ευρωπαϊκά, idiots …

Μα τι κάνατε τόσην ώρα, γιατί σας πληρώνουμε ; Επιτέλους ελέγξτε αυτόν τον νεαρό, ΕΙΝΑΙ ΖΩΦΟΡΟΘΕΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΜΟΛΥΝΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ, ΤΗΝ ΤΑΞΗ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΒΟΗΘΕΙΑ, ΒΟΗΘΕΙΑ, τι σκατά σας πληρώνουμε, δε θα γίνουμε ποτέ κράτος ;

Την δουλεία σας κύριε ! Κοιτάξτε την δουλεία σας όπως όλοι μας, κάντε την δουλεία σας όπως όλοι μας, ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΑΣ ΛΕΩ, κάντε την δουλεία σας σωστά επιτέλους !

Αρνείται να ακυρώσει τη ζωή του λέει … Τι θα πει αρνείται ; Και μεις τι είμαστε; μαλάκες που συμφωνούμε και συναινούμε σε όλα ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ ; Τι θα πει θέλει να ζήσει χωρίς να έχει ; Και μεις τι είμαστε που δεν έχουμε και βολευόμαστε με δουλεία και επιβίωση ; Κορόιδα είμαστε εμείς ; Γεμίσαμε πια τζαμπατζήδες σε αυτή τη χώρα, ά ρε χούντα που θέλουμε να στρώσουμε … άκου δεν έχει και θέλει και να ζήσει.

Κάντε την δουλεία σας κύριε Ελεγκτά, όλοι την δουλεία μας κάνουμε και την δουλεία μας κοιτάμε και μάλιστα χωρίς ποσοστό επί της παραγωγής όπως εσείς, κάντε λοιπόν την δουλεία σας, πετάξτε έξω τον τζαμπατζή.

Κάντε την δουλεία σας, ΠΕΤΑΞΤΕ ΕΞΩ ΤΟΝ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ, να γίνει μάθημα σε όλους, ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΟΝ, ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΕΞΙΤΗΡΙΟ.

ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ !

Και φωνάξτε αμέσως τα κανάλια και φορτίστε τους ηλεκτρικούς παπαγάλους να κάνουν υπνοπαιδεία εν χορώ :

“Να γίνει παράδειγμα. Να μην τολμήσει κανείς ποτέ ξανά. Να γίνουμε ιδιώτες, να κάνουμε την δουλεία μας, να κοιτάμε την δουλεία μας, να ακυρώνουμε τη ζωή μας. Να γίνει παράδειγμα. Να μην τολμήσει κανείς ποτέ ξανά. Να γίνουμε ιδιώτες, να κάνουμε την δουλεία μας, να κοιτάμε την δουλεία μας, να ακυρώνουμε τη ζωή μας. Να γίνει παράδειγμα. Να μην τολμήσει κανείς ποτέ ξανά. Να γίνουμε ιδιώτες, να κάνουμε την δουλεία μας, να κοιτάμε την δουλεία μας, να ακυρώνουμε τη ζωή μας. Να γίνει παράδειγμα. Να μην τολμήσει κανείς ποτέ ξανά. Να γίνουμε ιδιώτες, να κάνουμε την δουλεία μας, να κοιτάμε την δουλεία μας, να ακυρώνουμε τη ζωή μας. Να γίνει παράδειγμα. Να μην τολμήσει κανείς ποτέ ξανά. Να γίνουμε ιδιώτες, να κάνουμε την δουλεία μας, να κοιτάμε την δουλεία μας, να ακυρώνουμε τη ζωή μας …”

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΞΙΤΗΡΙΟ, να γίνει παράδειγμα. Να μην τολμήσει κανείς ποτέ ξανά. Να γίνουμε ιδιώτες, να κάνουμε την δουλεία μας, να κοιτάμε την δουλεία μας, να ακυρώνουμε τη ζωή μας …

Mind the Gap

πηγή: //ΠαραλληλοΓράφος//

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου