Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

"Rock The City Festival"Κάποτε «Φεστιβάλ Τοπικών Συγκροτημάτων», πλέον «Rock The City festival», πάντα καθοδηγούμενο από το ίδιο κίνητρο: το μεράκι της νεολαίας για δημιουργία…
To «Rock The City festival» είναι ένας ετήσιος θεσμός που διοργανώνεται από μία μερίδα ανεξάρτητων promoters, σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη της τοπικής αυτοδιοίκησης και ειδικότερα του Δήμου Κιλκίς και την ευγενική χορηγία ποικίλων επιχειρήσεων. Κοινός τους στόχος η προβολή νέων δημιουργών, η διεύρυνση των τοπικών δραστηριοτήτων και η προώθηση της παιδείας διαμέσου της τέχνης. Ο χαρακτήρας του υπήρξε ανέκαθεν μη κερδοσκοπικός, ενώ στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει πλήθος καλλιτεχνών, προερχόμενων από είδη όπως reggae/dancehall, hip-hop, rock, metal, έντεχνα κοκ.
Το 2012 το «Rock The City» αλλάζει μορφή και εκτός από τα συναυλιακά δρώμενα, θα παρουσιάσει και άλλες παράλληλες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων εκτός των άλλων live graffiti, skate, εκθέματα διαφόρων ειδών, bazaar ανταλλαγής αντικειμένων κτλ, καθιστώντας το event την ιδανική πρόταση απόδρασης από την περιορισμένη καθημερινότητα.
Στο χώρο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί bazzar ανταλλαγής αντικειμένων. Όποιος επιθυμεί μπορεί να φέρει προσωπικά του αντικείμενα προς χάρισμα, τα οποία πιστεύει πως θα αξιοποιηθούν περισσότερο από κάποιον άλλον συμπολίτη του.
Χώρος διεξαγωγής: Στο πάρκο της Ελ. Βενιζέλου (έναντι δημοτικού Κήπου).
Ώρα διεξαγωγής: Μετά τις 7 το απόγευμα
Εκθέσεις
Η επιλογή των εκθεμάτων δεν περιορίζεται με συγκεκριμένη χρονική διορία και ως εκ τούτου, εώς και την τελευταία στιγμή, μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε τοπικός καλλιτέχνης/φορέας, αρκεί να επικοινωνήσει με τους διοργανωτές για να του δοθούν ορισμένες πληροφορίες για τον τρόπο έκθεσης της δράσης / δημιουργίας του.
Προτεινόμενο περιεχόμενο: Φωτογραφία, Ζωγραφική, Κόσμημα, Tattoo, Φιλανθρωπικό / Φιλοζωικό έργο, Εθελοντισμός, Περιβάλλον
Electric Worm Prod.
E-mail:        rockthecityfest@hotmail.com
Τηλέφωνα: (+30) 6982887618
        (+30) 6988644294
                                   
Μουσικό Πρόγραμμα:
Παρασκευή 24                                               Σάββατο 25
Moca Juniors                                                  Ταυτισμένος Λάθος (Ψυχοδράμα)
Bewized                                                          Περσινά Ξινά Σταφύλια
ArtistZ                                                            Above Us The Waves
Psychedelic Trips To Death                              The Salims
Beep                                                               Dj Nikotek
Dj Big Shine (Fyah Fist)
Host: Big Shine                                               Host: Sifu Versus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου