Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Δεν πρέπει να γίνει η Ελλάδα ο σκύλος των ιμπεριαλιστών και της Τουρκίας !

Και πάλι δεν θα υποχωρήσουμε από τον επαναστατικό αγώνα, ΠΟΤΕ ! Παση θυσία ! Ότι βλέπετε στην τηλεόραση δεν είναι τίποτα ! Πεθάνουμε, πεθάνουμε και ακόμα θα πεθάνουμε ! Άμα ποτέ , δεν θα υποχωρήσουμε, ΠΟΤΕ ! Θα κατεδαφίσουμε το φασιστικό κράτος της Τουρκίας, θα κατεδαφίσουμε !
Πού είναι ο σύντροφός μας Μπουλούτ Γιαϊλά, να μας απαντήσει το ελληνικό κράτος !
Δεν πρέπει να γίνει η Ελλάδα το σκύλος  των ιμπεριαλιστών και της Τουρκίας !
Πού είναι ο σύντροφός μας Μπουλούτ Γιαϊλά, να μας απαντήσει το ελληνικό κράτος !
"Φίλοι κι αδέλφια της ψυχής μου.
Εσείς που πέσατε στις φυλακές και στα νησιά της κόλασης, που σας κρατάν αλυσωμένους μες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης γιατί πολεμάτε για την ανεξαρτησία, το ψωμί και τη λευτεριά του ελληνικού λαού, δεχτείτε την αγάπη και τον θαυμασμό μου.
Οι λαοί της Τουρκίας και της Ελλάδας έχουνε τους ίδιους θανάσιμα μισητούς εχθρούς ιμπεριαλισμό και τους ντόπιους λακέδες του.
Οι λαοί της Τουρκίας και της Ελλάδας, φιλιωμένοι ο ένας με τον άλλο, με τη βοήθεια των φιλειρηνικών λαών όλου του κόσμου, θα τσακίσουνε στο τέλος αυτούς τους εχθρούς τους. Αυτό το πιστεύω. Ο δικός σας ένδοξος αγώνας είναι μια από τις πιο λαμπρές αποδείξεις ότι θα νικήσει η υπόθεση της ειρήνης, του ψωμιού και της λευτεριάς.
Σας σφίγγω όλους μ' αγάπη στην αγκαλιά μου."

Ναζιμ Χικμετ

Πού είναι ο σύντροφός μας Μπουλούτ Γιαϊλά, να μας απαντήσει το ελληνικό κράτος !
από e-mail που λάβαμε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση (δεν αλλάξαμε τίποτε στο κείμενο)
--------------------------------------------------------------------------------------------

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ BULUT YAYLA ΑΠΑΓΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΡΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ BULUT YAYLA ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! 



Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ BULUT YAYLA ΑΠΑΓΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΡΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ  BULUT YAYLA  ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!
Ο BULUT YAYLA που πολέμησε ενάντια στον τουρκικό φασισμό για ανεξαρτησία και δημοκρατία, η Τουρκία τον προέβαλε στα ΜΜΕ στοχοποιώντας τον. Στις 30 Μάιου 2013 και ώρα 21:30 απαγάγεται στην μέση του δρόμου και τον παραδίδουν στο τουρκικό φασισμό. 
Η συνεργασία Η.Π.Α, Τουρκία και Ελλάδα έδωσε μια νέα διάσταση στις πιέσεις και την τρομοκρατία, μετά τις επιδρομές στα σπίτια και σε χώρους εργασίας, μετά τις κρατήσεις και τις συλλήψεις, ήρθαν να προστεθούν οι απαγωγές και η επιστροφή στην Τουρκία με βασανιστήρια. Η Ελληνική Αστυνομία δεν δέχτηκε ότι απήγαγαν τον Bulut Υayla στις 30 Μάιου. Την επομένη μέρα οι
μάρτυρες δημοσίευσαν στο ιντερνέτ  την πινακίδα του αυτοκινήτου και τον τρόπο που τον απήγαγαν. Είπαν, επίσης, ότι την στιγμή που έγινε η απαγωγή υπήρχε μια ομάδα της αστυνομίας η οποία τους
 ειδοποίησε και τους έδωσε την πινακίδα του αυτοκινήτου.
Στις 31 Μάιου ο αστυνομικός διευθυντής δήλωσε στους βουλευτές  και τους δικηγόρους ότι το όχημα ανήκει στην αστυνομία . Ωστόσο, δεν συμφώνησαν ότι τον συνέλαβαν και δεν είπαν που βρίσκεται ο Bulut Yayla.
1 Ιουνίου ο αστυνομικός διευθυντής επανέλαβε στους βουλευτές και εκπρόσωπουσ των δημοκρατικών φορέων το ίδιο ψέμα. Μετά την εμφάνιση του Bulut Yayla στην Τουρκία, ο αστυνομικός διευθυντής είπε ότι δεν τον απήγαγαν αυτοί, ότι δεν έχουν καμία σχέση και συνέχισε να αρνείται.
Ο BULUT YAYLA ήταν στοχοποιημένος από την CIA, την ΕΥΠ και την Ελληνική Αστυνομία με κοινή λειτουργία και έχει εκδοθεί παράνομα στην Τουρκία. Ο Υayla  την 1η Ιουνίου, το απόγευμα, στο αστυνομικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης συναντήθηκε με τον δικηγόρο του και του είπε αυτά που έζησε.
Μια μικρή περίληψη για το τι έζησε.
«30 Μάιου το βράδυ, ώρα 21:30, περίπου 5 άτομα που μιλούσαν ελληνικά, με βίαιο τρόπο με έβαλαν  με το ζόρι σε ένα αυτοκίνητο. Έκλεισαν τα μάτια μου και το στόμα μου με τα χεριά τους. Μετά από κάποια ώρα που ήμουν στο όχημα, κατέβηκα από το αυτοκίνητο και μου πέρασαν μια μαύρη σακούλα στο κεφάλι. Δεν είδα τίποτα. Μιλούσαν ελληνικά μεταξύ τους. Μετά με παρέδωσαν σε μια άλλη ομάδα, αυτοί μιλούσαν και ελληνικά και τουρκικά. 8-10 ώρες με έκαναν βόλτες . Με έσυραν πάνω στα χώματα,στα χωράφια. Είχα την σακούλα ακόμα στο κεφάλι μου. Ίσα-ίσα που δεν ακουμπούσε το κεφάλι μου κάτω. Με πήγαν από θάμνους και μου έκαναν βασανιστήρια. Μετά με παρέδωσαν στην τελευταία ομάδα, μέσα σε αυτούς μερικοί μιλούσαν αγγλικά. Αύτη η ομάδα με πέρασε από τα σύνορα. Πέρασα λαθραία από τα σύνορα. 31 Μάιου το πρωί στο αστυνομικό τμήμα τις Εντιρνέ μου έβγαλαν την σακούλα. «Όποιος τα βάζει με την Αμερική αυτά παθαίνει»,  είπαν μεταξύ τους. Εκεί είπα ότι θέλω να μιλήσω με τον δικηγόρο μου. Όμως, 1 Ιουνίου με παρέδωσαν στο αστυνομικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης και ήθελα να μιλήσω με τον δικηγόρο μου.» 
Αυτοί που απήγαγαν τον Βulut Yayla, τον βασάνισαν και τον παρέδωσαν πίσω και όσοι έχουν σχέση με αυτό πρέπει να τιμωρηθούν.
Απήγαγαν έναν επαναστάτη στην μέση του δρόμου, τον βασάνισαν, είπαν ψέματα και με παράνομο τρόπο τον παρέδωσαν στην φασιστική κυβέρνηση της Τουρκίας και στα χεριά βασανιστών. Τώρα η τουρκική αστυνομία θα υποστηρίξει ότι τον έχουν πιάσει στην Τουρκία.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ
Εμείς γινόμαστε στόχοι επειδή αγωνιζόμαστε εναντία στο φασισμό στην Τουρκία και στην αμερικανική κατοχή. Ήρθαμε στην Ελλάδα γιατί στην Τουρκία δεν μπορούσαμε να προστατέψουμε τη ζωή μας. Οι Έλληνες ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει  κατοχή της πατρίδας και φάσισμος. Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά εμάς τους Τούρκους και Κούρδους επαναστάτες και ξέρουν ότι δεν θα πάθουν κακό από εμάς. Τα αδέρφια μας οι Έλληνες πάντα ήταν δίπλα μας και μας υπερασπίστηκαν και είναι ένας τίμιος λαός.
Από αύτη την πίεση και τα βασανίστρια απέναντι σε εμάς τους Τούρκους και Κούρδους επαναστάτες δεν έχει κανένα συμφέρον ο ελληνικός λαός. Γιατί τον λόγο ο Σαμαράς πρέπει να εξηγήσει.
Με τι αντάλλαγμα συμφώνησαν για την έκδοση των Τούρκων και Κουρδών επαναστατών;
Γιατί τρομοκρατούν τους επαναστάτες που αγωνίστηκαν κατά του φασισμού;
Τα βασανιστήρια και η πίεση προς τους Τούρκους και Κούρδους επαναστάτες με βάση ποια συμφωνία γίνονται;
Η ελληνική αστυνομία σύμφωνα με ποιο νόμο, δινει προσωπικα δεδομενο στο φασιστικό τουρκικό κράτος των πολιτικων προσφυγων;
Γιατί η ελληνική αστυνομία απήγαγε τον Βulut Υayla και γιατί δεν το παραδέχεται;
Η ελληνική αστυνομία πού παρέδωσε τον Βulut Υayla μετά την απαγωγή του;
Ποιοι είναι οι βασανιστές που μιλούσαν τούρκικα, ελληνικά και αγγλικά;
Η ελληνική αστυνομία με βάση ποιον νομό απήγαγε τον πολίτικο πρόσφυγα Βulut Υayla και τον παρέδωσε πίσω;
Ποιοι οδηγούσαν το ελληνικό αστυνομικό όχημα που απήγαγε τον Βulut Yayla; 
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ.
Στην Ελλάδα θα κάνουμε γνωστό τον αγώνα μας και θα δείξουμε ποιο είναι το φασιστικό καθεστώς της Τουρκίας. Οι ΗΠΑ και ο τούρκικος φασισμός που κατέλαβαν την χωρά μας ανησυχούν γι’ αυτό. Όμως, δεν έχουν μάθει ακόμα ότι όποιες μεθόδους και να χρησιμοποιούν ο λαός δεν θα παραιτηθεί. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας κατά του ιμπεριαλισμού και του φασισμού. Μπορείτε να μας απαγάγετε όλους, να μας βασανίσετε και να μας δολοφονήσετε. Ξέρουμε πόσο άτιμοι είστε. Όμως, και εσείς ξέρετε πολύ καλά  ότι δεν πρόκειται να μας νικήσετε! Δεν μπορείτε να μας εξαφανίσετε!  Είμαστε ο λαός! Όπως από το στρατόπεδο στη Μακρόνησο, στον αγώνα του Πολυτεχνείου οι Έλληνες επαναστάτες νίκησαν, έτσι και εμείς  θα αγωνιστούμε για ανεξαρτησία, δημοκρατία και το σοσιαλισμό.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ!
Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΛΑΩΝ!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΤΟΝ BULUT YAYLA ΕΔΩΣΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΕΔΟΣΑΝ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ!
ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ! ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ!
ΚΑΤΩ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ! ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ
ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α[ΑΓΩΓΗ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟΥΤ ΓΙΑΪΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΡΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟΥ  ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ 
ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ
ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ!
Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΛΑΩΝ!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΤΟΝ BULUT YAYLA ΕΔΩΣΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΕΔΟΣΑΝ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ!
ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ! ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ!
ΚΑΤΩ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ! ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Σημείωση: Παρακαλείσθε να μας στέλνετε το κείμενο συμπαράστασης η διαμαρτυριας σε έντυπο που θα φαίνεται το λογότυπο ή η σφραγίδα σας.


Το χέρι του Τουρκικού φασισμού είναι στην Ελλάδα

 Μια υπογραφή για ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

 
πηγή: ο Αγώνας 
 
--------------------------------------------------------------------------------------------
 

 

Κάτω ο κρατικός φασισμός – Αλληλεγγύη στους τούρκους και κούρδους πολιτικούς πρόσφυγες 

Αυτό που συνέβη με τον πολιτικό πρόσφυγα από την Τουρκία Bulut Yayla ξεπερνά κάθε φαντασία. Είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στη χώρα μας. Ασφαλίτες της ελληνικής Αντιτρομοκρατικής τον άρπαξαν στο κέντρο της Αθήνας, τον ξυλοκόπησαν άγρια μπροστά στα μάτια εμβρόντητων περαστικών, τον φίμωσαν, τον απήγαγαν και τον παρέδωσαν την επομένη στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες ανακοίνωσαν τη σύλληψή του στην οικογένειά του.

Περαστικοί σημείωσαν τον αριθμό του αυτοκινήτου με το οποίο απήχθη ο Bulut Yayla και η αστυνομία παραδέχτηκε ότι το αυτοκίνητο είναι δικό της, ενώ στη συνέχεια απεκδύθηκε κάθε ευθύνης και παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο. Ο ίδιος ο Bulut Yayla κατήγγειλε ότι τον απήγαγαν άνδρες που μιλούσαν ελληνικά, τον μετέφεραν σε άλλο αυτοκίνητο, στο οποίο μιλούσαν ελληνικά και τουρκικά και στη συνέχεια σε τρίτο αυτοκίνητο, όπου μιλούσαν μόνο τουρκικά.

Με τη γκανγκστερική αυτή ενέργεια δεν προσέβαλαν μόνο τα αισθήματα του ελληνικού λαού. Δεν βεβήλωσαν μόνο τις παραδόσεις μας. Παραβίασαν  την ίδια την αστική νομιμότητα, η οποία απαιτεί οι αποφάσεις έκδοσης να παίρνονται από τα δικαστήρια. Επειδή, όμως, σε προηγούμενες απόπειρες έκδοσης, μετά από εντάλματα των τουρκικών αρχών, τα ελληνικά δικαστήρια αποφάσισαν να μην εκδοθούν οι πολιτικοί πρόσφυγες, η Αντιτρομοκρατική πήρε εντολή να ενεργήσει ως μαφιόζικη συμμορία, παρακάμπτοντας τον ίδιο το νόμο. Λέμε ότι πήρε εντολή, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση η αστυνομία να λειτουργήσει μόνη της σ’ ένα τέτοιο επίπεδο. Η εντολή δόθηκε από τη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη. Και οι τρεις κυβερνώντες συνεταίροι έχουν τις ίδιες ευθύνες γι’ αυτό το έγκλημα.

Αν σε πρώτο επίπεδο βλέπουμε την υλοποίηση της «αντιτρομοκρατικής» συνεργασίας ανάμεσα στο ελληνικό και το τουρκικό κράτος, σε ένα δεύτερο επίπεδο πρέπει να δούμε ένα μήνυμα τρομοκρατίας προς τον ελληνικό λαό. Εκείνο που μας διαμηνύουν είναι ότι δεν υπάρχουν πολιτικά δικαιώματα, ότι δεν ισχύει στο ελάχιστο η τυπική νομιμότητα, για όσους βαφτίζονται εχθροί του κράτους. Οτι μπορούν να χρησιμοποιούν μεθόδους μαφίας και να μη δίνουν λογαριασμό πουθενά. Προχθές εισέβαλαν μέσα στη μαύρη νύχτα στα σπίτια κατοίκων της Ιερισσού, σπάζοντας τις πόρτες και συλλαμβάνοντας ανθρώπους μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών τους. Χτες απήγαγαν έναν πολιτικό πρόσφυγα και τον παρέδωσαν στις τουρκικές αρχές, έξω από κάθε νομική διαδικασία. Αύριο πού μπορούν να φτάσουν;

Καταγγέλλουμε τον κρατικό φασισμό.

Καταγγέλλουμε τη γκανγκστερική απαγωγή και την παράδοση του πολιτικού πρόσφυγα Bulut Yayla στην Τουρκία.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους τούρκους και κούρδους πολιτικούς πρόσφυγες.

Πολιτικό άσυλο σε όλους – Καμιά έκδοση στις τουρκικές αρχές.

πηγή: εφημερίδα Κόντρα

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου